De Lindenhof

Delft

De Lindenhof in Delft

De Lindenhof, unieke locatie in het Agneta park van Delft

De Lindenhof ligt midden in het rustieke, Delftse wijkje dat rond 1880 gebouwd werd voor het personeel van de nabij gelegen Gist- en Spiritusfabrieken. Het monumentale pand diende als cultureel centrum en is gelegen in het Agneta park dat ontworpen is door de bekende architect Zocher (o.a. bekend van het Vondelpark in Amsterdam). De Lindenhof dankt zijn plaats op de rijksmonumentenlijst ook aan het interieur; aan de authentieke Toneelzaal en de prachtige muurschilderingen.

 

Recepties, Diners, Feesten, Vergaderingen, Presentaties
De locatie leent zich bij uitstek voor recepties tot 500 personen, diners en lunches van 10 tot 300 personen en feesten van 50 tot 450 personen. Maar ook voor seminars, presentaties en vergaderingen tot 200 personen.

Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten op één van onze terrassen of ter inspiratie een wandeling maken door het Agneta park of in het op een steenworp gelegen historische centrum van Delft.

Er is voldoende gratis parkeergelegenheid in en om het park. Op aanvraag kunnen wij gebruik maken van een groot parkeerterrein (100 auto's) op 3 minuten lopen van De Lindenhof. Vraag onze salesafdeling naar de mogelijkheden en de kosten.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Zocherweg 9, 2613 ZT
Plaats Delft
Telefoon 015 2121489
Website Bezoek website
Facebook