De Kabelfabriek

Delft

De Kabelfabriek in Delft

Een luxe vergaderruimte in de voormalige NKF-hallen aan de schie in Delft, goed bereikbaar per spoor (Station Delft Zuid) en auto (A13 – A4). De prijs bedraagt 75,- per dagdeel.

Middenin het enorme hallencomplex van de voormalige NKF-hallen bevindt zich een bijzonder fraai aangeklede ruimte boven de kantoren van het ontwerpbureau de Kabelfabriek.

Vanuit de 7 meter hoge fabrieksgang kun je op twee manieren de ruimte bereiken. Er is een ingang via de kantoren toe, maar er is ook een eigen ingang. De Kabelfabriek is als locatie op zich al bijzonder. Het alpenweide fotobehang, de chique houten vloer en de geweien aan de wand dragen bij aan een prettige sfeer.

De ruimte is geschikt voor vergaderingen of creatieve sessies. De catering (koffie/thee/lunch/borrel) kan desgewenst verzorgd worden. De ruimte is ongeveer 50 m^2 en is standaard uitgerust met twee grote tafels waar met gemak 12 mensen aan plaats kunnen nemen. Overige faciliteiten zijn onder andere internet, keukentje en koelkast.

Let op: de ruimte bevindt zich boven een kantoor en kan niet volledig geluidsdicht worden gemaakt. Voor verhuur 's avonds wordt na 21:00 een kleine toeslag per uur berekend.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen internet, (verzorgde) lunch, beamer, pantry
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Chique, vrolijk en intiem. het is een kleine verrassing deze prachtige ruimte binnen het enorme, industriële complex van de kabelfabriek.
Toegankelijkheid De ruimte ligt op de eerste verdieping. er is geen lift aanwezig.
Parkeergelegenheid Er is ruim voldoende parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 7:00 tot 23:00
Dinsdag 7:00 tot 23:00
Woensdag 7:00 tot 23:00
Donderdag 7:00 tot 23:00
Vrijdag 7:00 tot 23:00
Zaterdag 7:00 tot 23:00
Zondag 7:00 tot 23:00
Adresgegevens
Adres Schieweg 15, 2627 AN
Plaats Delft
Telefoon 015-2127029
Website Bezoek website
Facebook