Club Zand

Castricum

Club Zand in Castricum

Strandfeest geven?Een klein of groot feest te vieren? Een bedrijfsfeest, een verjaardag, of misschien een heerlijke BBQ en/of buffet. Alles is mogelijk in de sfeervol ingerichte feestzaal van Club Zand. Een unieke lokatie en een unieke ervaring voor al uw gasten! Het hele feest kan worden aangepast aan uw wensen, dus neem gerust contact met ons op. of bel met 06 4230 3318

 Feestzaal: Feest of bedrijfsfeest.
Strandpaviljoen Club Zand is een unieke locatie voor een onvergetelijk strandfeest. Van buffet tot bruiloft. Club Zand beschikt over een feestzaal die de optimale privacy biedt voor een geweldig feest. De ruimte (tot ongeveer 200 personen) bevindt zich in een apart gedeelte van het paviljoen en beschikt bovendien over een deel van het terras dat uitzicht biedt op zee. In het feestgedeelte hebben we een prettige mix gecreëerd van hoge statafels, sfeervol ingericht met een ruime bar. Er kan zelfs een podium verzorgd worden voor de band en/of DJ. Tevens compleet uitgerust met geluidsinstallatie (+microfoon) een beamer en een projectiescherm.
Vanuit de feestzaal en het terras loopt u natuurlijk zo naar het strand en zee. Speciaal voor de feestgangers hebben wij een luxe sanitaire voorziening.
Het team van Club Zand verzorgt graag de aankleding van uw feest. Daarbij staan we van harte open voor uw eigen ideeën over de dag of avond. Er is veel creativiteit mogelijk, bijvoorbeeld in het samenstellen van buffet of barbecue. Samen maken we er gegarandeerd een fantastisch feest van.

 

Trouwlocatie – trouwen op het strand:
Trouwen in een echte strandtent is de droom van menig bruidspaar. Wat is er meer symbolisch om elkaar het ja-woord te geven op een plek met uitzicht op zee? Sinds kort is het mogelijk om bij Club Zand uw huwelijksceremonie te laten plaatsvinden. Het zal u en uw gasten aan niets ontbreken. U ontvangt uw gasten met bruisende champagne of een heerlijke cocktail. En niet te vergeten kunt u zelf de bruidstaart regelen. Na de welkomsttoast zet u de receptie of het feest voort in de feestzaal. Ook hierin zijn tal van mogelijkheden; alleen voor de borrel, een bruiloftsdiner, bbq en/of uitgebreid buffet, u zegt het maar. Club Zand denkt met u mee! Omdat ieder bruidspaar uniek is, gaan we uit van een persoonlijke aanpak vanuit onze vaste basis. Ons team beschikt over een ruime ervaring. Maak vrijblijvend een afspraak en stel uw eigen droomfeest samen!

 

 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Strandpaviljoens, Discotheken / Clubs
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Sfeervol ingerichte feestzaal op een unieke lokatie
Toegankelijkheid 250m lopen vanaf de hoofdafgang van het strand
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10:00/01:00
Dinsdag 10:00/01:00
Woensdag 10:00/01:00
Donderdag 10:00/01:00
Vrijdag 10:00/01:00
Zaterdag 10:00/01:00
Zondag 10:00/01:00
Adresgegevens
Adres Zeeweg 44, 1900 NZ
Plaats Castricum
Telefoon 0251658161
Website Bezoek website
Facebook