Party Dream

Capelle aan den ijssel

Party Dream in Capelle aan den ijssel

Heeft u een feestje te vieren? Wij hebben de geschikte locatie en zorgen voor een feest om nooit te vergeten! Voor uw feest hebben wij diverse feestzalen beschikbaar, van 30 tot 250 personen. Kies voor de kleinere sfeervolle Florida Lounge voor een gezellig intiem feest voor 30 tot 50 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen? Wij hebben nog 2 verschillende zalen voor grotere groepen, de Floridazaal en de Sterrenzaal.

Voor uw feest hebben wij diverse feestzalen beschikbaar, van 30 tot 250 personen. Kies voor de kleinere sfeervolle Florida Lounge voor een gezellig intiem feest voor 30 tot 50 personen. Wilt u meer gasten uitnodigen? Wij hebben nog 2 verschillende zalen voor grotere groepen, de Floridazaal en de Sterrenzaal.

 

Floridazaal
Ervaar de romantische ambiance van de Floridazaal. Een zaal met prachtige muurschilderingen, lantarens en luxe gestoffeerd meubilair. Tevens beschikt deze zaal over een ruime dansvloer en airco, een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie. Door de flexibele indeling geschikt voor feesten van 40 tot 140 personen.

Sterrenzaal
Een zaal met veel sfeer door de verschillende lantaarns en belichtingsmogelijkheden. Een ruime dansvloer, geluidsinstallatie en airco om uw gasten te verkoelen tijdens het dansen. Tevens zijn er mogelijkheden om eigen beeldmateriaal te vertonen. Deze zaal is afhankelijk van de gewenste inrichting geschikt voor 70 tot 260 personen.

Florida Lounge
Kiest u voor een intiem feestje, dan is de Florida Lounge (60 m2) een prima optie. Geniet van de grote bar en de luxe zithoeken. Karakteristiek voor deze ruimte zijn de kroonluchters, de lantaarns en de muurschilderingen. Er is ook een kleine dansvloer. De accommodatie heeft een eigen ingang en sanitaire voorzieningen. Passend voor een gezelschap van 30 tot 50 personen.

Op onze website vindt u diverse foto's van de zalen. Kom gerust een keer langs om de zalen te bekijken, wij laten u graag vrijblijvend de mogelijkheden zien.

Bel ons op 010 – 442 48 78 of mail naar [email protected] om vrijblijvend langs te komen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Partycentra
Aantal zalen
Voorzieningen Feestzalen, bar, restaurant, dansvloer, podium voor optreden tijdens feest
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Romantisch, sfeervol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, alles gelijkvloers.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren, zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer, metrohalte op 1 minuut loopafstand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hollansch diep 69, 2904 EP
Plaats Capelle aan den ijssel
Telefoon 010-442 4878
Website Bezoek website
Facebook