Locatie78

Bunnik

Locatie78 in Bunnik

Welkom bij Locatie78 Locatie78 is een veelzijdig en gastvrij zalencentrum op steenworp afstand van Utrecht, in het gezellige centrum van Bunnik. Locatie78 leent zich uitstekend als locatie voor uw vergadering, bedrijfs- of particulier evenement, receptie of feest ter ere van uw huwelijk. In onze drie volledig naar uw wensen in te richten zalen verzorgen wij de volledige aankleding van uw activiteit: van buffet of (lunch)arrangement tot audiovisuele hulpmiddelen: bij Locatie78 is alles mogelijk.

Evenementenlocatie78
Bent u op zoek naar een originele evenementenlocatie in de buurt van Utrecht? Een geschikte locatie voor bijvoorbeeld uw product- of bedrijfspresentatie, lezing, congres of borrel? Kijk op de pagina Evenementenlocatie78 voor onze mogelijkheden.
 
Trouwlocatie78
Bent u op zoek naar een sfeervolle trouwlocatie in de buurt van Utrecht? Een mooie locatie voor het feest of de receptie ter ere van uw huwelijk? Kijk op de pagina Trouwlocatie78 voor onze mogelijkheden.

Vergaderlocatie78
Bent u op zoek naar een zakelijke vergaderlocatie in de buurt van Utrecht? Of zoekt u een inspirerende vergaderlocatie om de hectiek van uw kantoor even achter u te laten?Kijk op de pagina Vergaderlocatie78 voor onze mogelijkheden.

Over Locatie78
Op een steenworp afstand van Utrecht ligt Locatie78, een modern zalencentrum in het centrum van Bunnik. Locatie78 heeft een gunstige ligging ten opzichte van de A12, heeft voldoende (gratis) parkeergelegenheid en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Kijk voor meer informatie op de pagina Adres en route.

Contact
Onze website geeft een goede indruk van de vele mogelijkheden die Locatie78 biedt. Neem contact met ons op voor meer informatie of om uw wensen met ons te bespreken. Wij laten u graag van onze veelzijdigheid en gastvrijheid genieten!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Trouwlocatie, evenementenlocatie, vergaderlocatie, zalencentrum
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Veelzijdig en gastvrij zalencentrum
Toegankelijkheid Op steenworpafstand van utrecht
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Burg.van der weijerstraat 78, 3981 EK
Plaats Bunnik
Telefoon 030 - 636 53 28
Website Bezoek website
Facebook