Hofstede De Beesde

Bunnik

Hofstede De Beesde in Bunnik

Hofstede de Beesde is een landgoed uit de 15e eeuw met een rijke historie. Deze historie is voelbaar in alle ruimtes van de prachtige locatie; waar door het handhaven van oorspronkelijke kenmerken de authentieke uitstraling bewaard is gebleven.

In het interieur zijn de prachtige weldaad en oude glorie voelbaar; klassieke elementen in warme contrasten. En voorzien van alle moderne gemakken. Hofstede De Beesde is goed toegankelijk voor minder validen en heeft een invalidentoilet.

Een stijlvolle en sfeervolle ambiance, waar het aangenaam vertoeven is; mede door de goede bereikbaarheid en ruime parkeervoorziening met maar liefst 200 gratis parkeerplaatsen. Kiest u voor eenvoud? Of voor culinaire hoogstandjes? U kunt zelfs met onze eigen Bentley arriveren op het landgoed. Of varend over de Kromme Rijn. Voor elke gelegenheid wordt een pakket op maat met u samengesteld.

Hofstede de Beesde heeft een fantastische keuken, flexibele ruimtes, verrassende mogelijkheden in entertainment en vriendelijke bediening voor al uw zakelijke wensen. En natuurlijk ook voor een sfeervolle receptie, jubileum, bruiloft of familiefeest.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Camminghlaan 30, 3980 CB
Plaats Bunnik
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook