Grote Kerk Brouwershaven

Brouwershaven

Grote Kerk Brouwershaven in Brouwershaven

Eeuwenoude en zeer karakteristieke ruimtes! Podium aanwezig.


Geachte lezer,

Wij bieden u ter verhuur aan: de Grote of Sint Nicolaaskerk te Brouwershaven, Zeeland, gelegen op een klein uur rijden van zowel Rotterdam als Antwerpen.

Geflankeerd door enerzijds de historische stadskern en anderzijds het stadspark en op een steenworp afstand van de Grevelingenstranden biedt de Grote Kerk van Brouwershaven u de mooist denkbare locatie voor (de viering van) uw huwelijk(svoltrekking), het houden van uw conferentie, vergadering of congres, het inrichten van uw expositie (reeds vele jaren vaste clientèle onder beeldend kunstenaars) of het uitvoeren van uw concert of musical. Ook radio-, TV- en CD-opnames, al dan niet van orgelspel (Niehoff, anno 1557) of kerkdiensten (alle gezindten), zijn - in overleg - alleszins mogelijk.

De Grote of Sint Nicolaaskerk met haar kathedrale afmetingen biedt enkele zeer sfeervolle ruimten met een totaalcapaciteit van 800+ p. voor ontvangst van u en uw gasten. Catering wordt geboden, informeert u naar de mogelijkheden. Buiten de kerk strekt zich haar parkachtige tuin uit, waarin eventueel tenten of tribunes kunnen worden opgezet.

Parkeergelegenheid is er in geruime mate, dichtbij en gratis. De kerk is rolstoeltoegankelijk en dito gefaciliteerd. Roken is toegestaan.

De beherende stichting Grote of Sint Nicolaaskerk is een erkend goed doel en Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI) die haar inkomsten niet anders dan aanwendt voor instandhouding van dit prachtige erfgoed. Giften zijn zeer welkom, donateurs worden gekoesterd.

Voor meer informatie en contact: www.grotekerkbrouwershaven.nl, mail:

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kerken
Aantal zalen
Voorzieningen Drie zalen, met een totaalcapaciteit van 800+ pers. + buitenruimte.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Door bijzondere lichtval en door musici geroemde akoestiek zeer geschikt voor exposities en (tv-/radio-/cd-)opnames.
Toegankelijkheid Geopend & gratis toegankelijk van mei tot oktober (ma t/m za, van 12.30 - 16.30 uur). daarna op afspraak. rolstoelvriendelijk en dito gefaciliteerd.
Parkeergelegenheid Ruime gratis parkeergelegenheid nabij.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Kerkplein 3, 4318 EB
Plaats Brouwershaven
Telefoon (+31)647933376
Website Bezoek website
Facebook