Theaterdinersalon De Avenue

Breda

Theaterdinersalon De Avenue in Breda

De Avenue is een sfeervolle accomodatie met twee prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree, garderobe en toiletvoorziening. De Avenue is uitermate geschikt voor uw besloten bedrijfs-, personeels-, of familiefeest. Uiteraard is De Avenue ook beschikbaar voor uw vergadering, lezing en/of presentatie. Het is allemaal mogelijk (tot 600 personen) en alles onder zeer aantrekkelijke voorwaarden. 

De Avenue is een sfeervolle accommodatie met twee prachtige grote zalen voorzien van alle faciliteiten. Iedere zaal heeft zijn eigen entree, garderobe en toiletvoorziening. De theaterzaal is voorzien van een rolstoelvriendelijk toilet.

Theaterdinersalon De Avenue is vooral bekend om haar spraakmakende en tot in de puntjes verzorgde dinershows. Op vrijdag en zaterdag* kunt u genieten van een viergangendiner gecombineerd met topentertainment. Wij bieden u humor, zang en dans. De dinershows zijn geschikt voor iedereen. En of u met zijn tweeën komt of met een groep van 300 personen, u heeft altijd uw eigen tafels.

Voor groepen vanaf 50 personen kunnen wij ook een op maat gemaakte dinershow in de bovenzaal verzorgen.

De Avenue is uitermate geschikt voor uw besloten bedrijfs-, personeels-, of familiefeest. Uiteraard is De Avenue ook beschikbaar voor uw vergadering, lezing en/of presentatie. Het is allemaal mogelijk (tot 600 personen) en alles onder zeer aantrekkelijke voorwaarden.


 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Waterstraat 5, 4811WZ
Plaats Breda
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook