Landgoed Wolfslaar

Breda

Landgoed Wolfslaar in Breda

Op het Landgoed bevinden zich een elegant Landhuis en Koetshuis in adelijke stijl gebouwd. Het Landhuis leent zich bij uitstek voor vergaderingen, feestelijke gelegenheden en culinaire workshops. Wilt u met uw gasten genieten van een keur aan verfijnde, verrassende gerechten, dan bevindt zich in het Koetshuis het Wolfslaar Restaurant.Vanzelfsprekend kunt u uw specifieke wensen aan ons doorgeven. Wij staan voor uw klaar om vragen te beantwoorden om zo uw verblijf op Landgoed Wolfslaar onvergetelijk te maken!

Trouwen in Breda (Brabant) in een betoverende omgeving? Dit kan bij Landgoed Wolfslaar. De gemeente Breda biedt de mogelijkheid om in de romantische omgeving van ons Landgoed te trouwen. Het uitbrengen van een toost, aansnijden van de bruidstaart en genieten van elkaar. Als u besluit om bij ons te trouwen zorgen wij ervoor dat uw mooiste dag een sprookje wordt!

Uiteraard is het voor u en uw gasten tevens mogelijk te genieten van een bijzonder diner. In het voormalige Koetshuis bevindt zich Wolfslaar Restaurant. Dit eigentijdse à la carte restaurant biedt een keur aan verfijnde, verrassende gerechten met mediterrane invloeden en wijnen van uitzonderlijk hoge kwaliteit. Trouwen op Landgoed Wolfslaar is niet compleet zonder deze tongstrelende ervaring.

Voor een knallende afsluiting van uw mooiste dag kunt u ervoor kiezen om 's-avonds een romantisch feest bij Landgoed Wolfslaar te organiseren. De intieme sfeer van ons Landhuis leent zich bij uitstek voor bruiloftsfeesten. Wij hebben verschillende prachtige salons tot uw beschikking welke uiteraard geheel naar uw wensen kunnen worden ingericht.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Buitenlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Wolfslaardreef 100-102, 4834SP
Plaats Breda
Telefoon 076 560 80 00
Website Bezoek website
Facebook