Huis den Deijl

Breda

Huis den Deijl in Breda

Het pittoreske pand in haar mooie landelijke en bosrijke omgeving, wekt op het eerste gezicht de indruk dat het er altijd gestaan heeft. Een veel gestelde vraag aan ons is dan ook:"Hoe oud is dit pand?" Men kijkt dan vreemd op als wij vertellen dat het oudste gedeelte, de hoofdingang en de Gelagkamer, stamt uit 1936. Aanvankelijk had deze gemoedelijke, oud-hollands ingerichte Gelagkamer de funktie van theeschenkerij. De gezellige openhaard is later aangebouwd. Door de jaren heen hebben er diverse verbouwingen plaatsgevonden. Zo werd in 1942 een kleine gewelfde ruimte gebouwd dat als restaurant fungeerde. Erg mooi in deze ruimte zijn de door kunstenaar Louis de Swart gebrandschilderde ramen. Ook krijgt Huis Den Deijl in deze periode een logies-funktie.   Dan is het even stil met de verbouwingen tot 1960. In dit jaar werd de gezellige Gouden Rijer zaal aangebouwd om ook in de behoefte van feesten en grote besloten diners te voorzien.

Voor het houden van vergaderingen hebben wij een drietal ruimten,die zeer geschikt zijn voor vergaderingen, conferenties en trainingen. In de zaal zijn aanwezig: Spa en diverse frisdrank, ijsblokjes en koffie/thee benodigdheden. Overal, ook op het terras is gratis draadloos internetten mogelijk. Op uw teken brengen wij steeds kannen verse koffie en/of thee. Speciale wensen omtrent zaalopstelling, vergaderhulpmiddelen en dergelijke, bespreken wij graag met u.

Wilt u de vergadering even onderbreken? Het mooie Mastbos staat tot uw beschikking voor rust, een frisse neus en nieuwe inspiratie!

Onze zalen:
Zaal de Huiskamer à € 65,00 per dagdeel. Dit is een kleine huiselijke ruimte voor maximaal 8 personen.

Zaal: De Hubertus Zolder à € 100,00 per dagdeel. Deze warm ingerichte zaal biedt bij een bloktafel- of U-opstelling plaats aan maximaal 24 personen. In een opstelling met losse tafels, gericht naar één hoofdtafel, is er plaats voor ongeveer 36 personen. Deze ruimte heeft een eigen garderobe.

Zaal: De Gouden Rijer à € 145,00 per dagdeel. Deze sfeervolle, ruime zaal biedt bij een bloktafel- of U-opstelling plaats aan maximaal 32 personen. De zaal is zodanig ruim ingericht, dat u na vergadering met de hele groep, zich kunt opsplitsen in een aantal subgroepen, zonder elkaar te storen. In een opstelling met losse tafels, gericht naar één hoofdtafel, is er plaats voor maximaal 68 personen. Deze ruimte heeft een eigen entree, garderobe, toiletten-blok en bij goed weer zelfs een eigen terras.

De dagdelen:
Dagdeel 1 : 08.30 tot 13.00 uur Dagdeel 2 : 13.00 tot 18.00 uur Dagdeel 3 : 18.00 tot 23.00 uur

Kosten vergaderhulpmiddelen (per dag):

Flip-over Projectiescherm Overheadprojector Video+ monitor v.a € 18,50 €18,90 €47,55 € 85,00


Kosten dranken in de zaal:
Koffie per kan Thee per kan Flesjes frisdrank v.a.   € 13,55 € 10,50 €1,80  
Andere hulpmiddelen op aanvraag. Het meebrengen van eigen hulpmiddelen is geen enkel probleem. Alle prijzen zijn inclusief BTW en bediening.

Lunches:
Vanzelfsprekend kunnen wij voor u een warme lunch, diner, buffet of arrangement op maat samenstellen. Hierover informeren wij u graag. Hier een paar lunchsuggesties

Kop soep van de dag met daarna een "Den Deijl Sandwich" € 11,45. (Rozemarijnbrood met sla, tomaat, kip, gekookt ei, uitgebakken spek en mayonaise)

Broodmaaltijd à € 8,65 p.p. Brood wit en bruin, roggebrood, broodjes wit en bruin, krentenbrood, koek. Als beleg: 4 soorten vleeswaren, 2 soorten kaas en jam. Tevens wordt er een vleeskroket uitgeserveerd

Deze broodmaaltijd kunt u naar wens uitbreiden (p.p.) met:

Kop soep Diverse salades v.a. Lekkere bal gehakt Vers fruit   € 3,50 €1,65 € 2,50 € 1,55  

Wij verzorgen ook een uitgebreide "Brabantse Koffietafel" à € 17,50 p.p. Hierbij geldt een minimum van 20 personen. . Alle prijzen/arrangementen alleen in combinatie met een gehuurde zaal.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Voldoende (gratis) parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag vanaf 11.00
Woensdag vanaf 11.00
Donderdag vanaf 11.00
Vrijdag vanaf 11.00
Zaterdag vanaf 11.00
Zondag vanaf 11.00
Adresgegevens
Adres Marellenweg 8, 4836BH
Plaats Breda
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook