Het Witte Schaap

Breda

Het Witte Schaap in Breda

Het witte schaap gelegen aan de rand van de wijk westerpark, is al meer dan 70 jaar een begrip in breda, dankzij een rijke traditie die al meer dan vier generaties voortbloeit. Die traditie is om een gezellig café en zalencomplex te exploiteren waarbij kwaliteit en gemoedelijkheid centraal staat.

Sinds de oprichting zijn wij gespecialiseerd in het verzorgen van alle soorten bruiloften, receptie’s, jubilea, bedrijfs- en personeelsavonden, vergaderingen en verjaardagen. Voor al deze evenementen en nog veel meer hebben wij onze mooie feestzaal ter beschikking.

Onze zaal is sfeervol ingericht en is uitermate geschikt voor alle soorten feesten & partijen voor groepen van 20 tot ruim 200 personen. Wij verzorgen de feesten naar ieders wens van begin tot eind, zowel met de consumpties als met een bittergarnituur of d.m.v. een van onze smakelijke warme en koude buffetten. Door onze ervaring kunt u er van uitgaan dat uw feest zorgeloos zal verlopen.

Ook de wat kleinere groepen kunnen bij ons terecht d.m.v. een ingenieus schuifsysteem kan de zaal gesplitst worden in twee kleinere zalen met ieder een eigen ingang, bar en toiletgroep. De zalen beschikken over een mooie parkethouten vloer waar op gedanst kan worden, vandaar dat eens per maand ook een speciale dansavond georganiseerd wordt. (zie de agenda)

Ideaal voor de gasten is dat er op ons eigen terrein een ruime parkeerplaats aanwezig is. Buiten de feesten en partijen kan de zaal ook voor andere evenementen gebruikt worden, zoals vergaderingen, cursussen, koffietafels etc.

Wilt u meer weten over beschikbaarheid of onze scherpe prijzen neem gerust contact met ons op.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 14:00 - 1:00
Dinsdag gesloten
Woensdag 14:00 - 1:00
Donderdag 14:00 - 1:00
Vrijdag 14:00 - 2:00
Zaterdag 14:00 - 2:00
Zondag 14:00 - 2:00
Adresgegevens
Adres Wegedoornpage 2, 4814 TZ
Plaats Breda
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook