DOC-WORK

Breda

DOC-WORK in Breda

Vergaderzaal, flexplekken, coffeecorner, brainstormruimte, zakelijk, inspirerend, innovatief, eigentijds, nabij Centraal Station, betaald parkeren

DOC-WORK geeft u de ruimte!
Wilt u een presentatie geven aan klanten, maar hebt u nog geen mooie vergaderruimte? Heeft u een paar dagen per maand een flexplek nodig? Of heeft u tussen twee meetings in behoefte aan een paar uur ongestoord werken in uw eigen privé-kantoor op locatie? Maak dan kennis met DOC-WORK. Dit nieuwe, innovatieve concept biedt een totaaloplossing voor iedereen die flexibel wil werken; flexibeler dan het standaard business center idee. DOC-WORK geeft u de ruimte om te werken waar, wanneer en hoe het ú het beste uitkomt. Uiteraard met alle moderne faciliteiten tot uw beschikking.

Hoe werkt DOC-WORK?
Het idee achter DOC-WORK is nieuw en uniek in Nederland. Wij bieden u de keuze uit verschillende typen ruimtes, die u flexibel kunt huren. Van een week of een dag tot zelfs een uur. Maar ook voor een maand of langere periodes bent u uiteraard van harte welkom. U heeft de keuze uit flexplekken, vergaderruimtes voor 1 tot 20 personen, volledige kantoorruimtes, postadressen en archiefruimte. De ruimtes hebben alle een professionele uitstraling en bevinden zich in moderne (verzamel)panden op toplocaties. Vanzelfsprekend beschikt elke vestiging over alle voorzieningen die u nodig heeft, zoals draadloos internet, kopieer-, print- en faxapparatuur, koffie- en theefaciliteiten, en in de meeste gevallen catering en parkeergelegenheid. In onze vergaderzalen kunt u gebruik maken van een beamer, scherm, whiteboard en flip-over. De centrale receptie in enkele van onze gebouwen biedt u en uw gasten bovendien extra service en gastvrijheid.

Flexibel werken, flexibel opzeggen
Bij een flexibele werkplek hoort natuurlijk ook een flexibele opzegtermijn. Daarom kunt u bij het huren van een kantoorruimte in de meeste gevallen per maand uw contract opzeggen. Kortom: u doet uw werk, DOC-WORK geeft u de ruimte! Reserveer direct of kijk voor meer informatie over onze ruimtes op de pagina ‘type verhuur’. Voor tarieven, faciliteiten en beschikbaarheid kijkt u eenvoudig in ons reserveringssysteem.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Vergaderzaal, flexplekken, coffeecorner, brainstormruimte
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Zakelijk, inspirerend, innovatief, eigentijds
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Nabij centraal station, betaald parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8:00 tot 23:00
Dinsdag 8:00 tot 23:00
Woensdag 8:00 tot 23:00
Donderdag 8:00 tot 23:00
Vrijdag 8:00 tot 23:00
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Willemstraat 5, 4811 AH
Plaats Breda
Telefoon 0736145220
Website Bezoek website
Facebook