DeRuimte Inspirerend Vergaderen

Breda

DeRuimte Inspirerend Vergaderen in Breda

Karakteristiek Speels Kleuterschoolgebouw in Breda met veel mogelijkheden voor vergaderen, trainen of heissie. Ons pand uit 1957 is volledig gerenoveerd naar de standaard van 2019 met behoud van authentieke details. Speciale akoestische plafonds zorgen voor moeiteloos luisteren en spreken. Onvergetelijke koffie, een biologische huisgemaakte lunch en hartverwarmende service maken deze vergaderlocatie de plek waar je blij van wordt.

Naast charmant vergaderen in Breda is deze vergaderlocatie ook zeer geschikt voor uiteenlopende evenementen. Organiseer een workshop of heisessie in de motiverende ToneelRuimte met veel tuinzicht, of in de met ramen omgeven StilteRuimte. De mooie SubRuimtes zijn te gebruiken voor klein-overleg. In de mooie besloten binnentuin met grasveld en buitentafels, geniet je van veel privacy om ontspannen met elkaar na te praten. Vergaderen, brainstormen, presenteren en trainen zonder het milieu te belasten. Het kan bij deze duurzame vergaderlocatie. Zonder geitenwollensokkengehalte in een huiselijke sfeer met culinaire biologische hapjes en ecologische bedrijfsvoering Hans en Tamara zijn twee entrepreneurs die sinds 2010 samenwerken. Twee jaar later is DeRuimte ontstaan. Het is gelegen in een voormalig schoolgebouw en heeft verschillende ruimtes die variëren van grootte. Er is niet alleen ruimte voor vergaderingen, maar ook voor een-op-een-coaching, bijeenkomsten en feesten. De diversiteit van DeRuimte zijn een afspiegeling van haar eigenaren. Vanuit hun psychologische achtergrond geven Hans en Tamara allebei (team)coaching en creëren ze (therapeutische) voorstellingen. DeRuimte straalt hun liefde voor een rustige werkplek, lekker eten en een groene omgeving uit.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte 125 m2
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Restaurants, Theaters en schouwburgen, Kastelen en landhuizen, Boerderijen, Boardrooms en lofts, Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen, Studio en concertlocaties, Landgoederen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen, Eigen installatie, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Gerenoveerd kleuterschoolgebouw voor professioneel vergaderen
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Gratis parkeren.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 18:00
Dinsdag 09:00 - 18:00
Woensdag 09:00 - 18:00
Donderdag 09:00 - 18:00
Vrijdag 09:00 - 18:00
Zaterdag 09:00 - 18:00
Zondag 09-18:00
Adresgegevens
Adres Heuvelstraat 52b, 4813 GB
Plaats Breda
Telefoon 0622500458
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/vergaderenbreda/