De Toerist

Breda

De Toerist in Breda

De Toerist beschikt over een zaal. Een feestzaal met een capaciteit van 80 tot 90 personen. Ook het café wordt, indien gewenst, als " zaal " gebruikt. Ze is uitstekend geschikt voor het vieren van verjaardagen of het houden van recepties of borrels. Ze is ingericht voor maximaal 50 personen.

De Toerist is een horecabedrijf met vele gezichten. Ze beschikt over een café-bar, een zaal, een restaurant, een frituur, een overdekt en een open terras. De totale capaciteit binnen is 300 personen en het buitenterras biedt plaats aan 150 bezoekers.

De Toerist is een thuisbasis voor een twintigtal verenigingen, w.o. biljartclubs, dansverenigingen, rotaryclubs, muziekgezelschappen en zangkoren.

De Toerist is een uitspanning voor zowel jonge gezinnen, jong volwassenen, als voor de senioren in onze samenleving. Jongeren ( tot 20 jaar ) komen er nauwelijks over de vloer. De muziekkeuze in het gebouw is divers, meestal niet storende achtergrondmuziek en last but not least ; De volumeknop kent maar twee standen: zacht en zeer zacht.

De Toerist is een veel gekozen plaats voor het verzorgen van vergaderingen en cursussen, voor feesten, condoleances en andere partijen, zoals recepties.

Ook worden door ons verzorgd al uw wensen aangaande warme / koude buffetten, diners, lunches, brunches, een eenvoudig broodje tussendoor of een warm / koud bittergarnituur.
Op het terras kan een barbecue worden verzorgd of men kan er eenvoudig een maaltijd uit de frituur of het restaurant nuttigen.

Het volledige bedrijf kent een keurige, ongedwongen sfeer, waarin iedere gast zich al snel thuis voelt. De sfeer is gemoedelijk, de gastheer en gastvrouw zijn attent en de verzorging is correct.

Huisdieren zijn omwille van de hygiëne niet toegestaan, met uitzondering van het terras.

Het restaurant is rookvrij, doch voor de blije roker is er volop gelegenheid te genieten van zijn of haar rokertje in de bar van het café.

Het bezit of gebruik van drugs is verboden en ook schiet- steek- of ander wapentuig is uit den boze. De Toerist is een veilige haven voor al haar gasten.

Alcohol wordt niet geschonken aan personen jonger dan 16 jaar en sterk alcoholische dranken kennen een leeftijdsgrens van 18 jaar.
Tabaksartikelen worden niet verkocht aan personen jonger dan 16 jaar. Legitimatie kan bij twijfel worden vereist.

De Toerist beschikt over een zaal. Een feestzaal met een capaciteit van 80 tot 90 personen. Ook het café wordt, indien gewenst, als " zaal " gebruikt. Ze is uitstekend geschikt voor het vieren van verjaardagen of het houden van recepties of borrels. Ze is ingericht voor maximaal 50 personen.

De zaal is geschikt voor vergaderingen, feesten en partijen, condoleances, recepties, repetities e.d.
Ze dient tijdig te worden gereserveerd, gezien de hoge bezettingsgraad.

Het café is voor vele doeleinden, anders dan vergaderingen bruikbaar, zoals strikte privé aangelegenheden en allerhande bijeenkomsten, zolang het aantal personen de 50 niet overstijgt. Ze beschikt over diverse gezelschapsspelen, een biljart, een dartbaan en een sjoelbak

Beide ruimtes zijn te huur, doch het zelf verzorgen van de drank of catering is niet toegestaan.

De huurprijs bedraagt € 60,00 per dagdeel voor zowel de grote zaal als het café. De huurprijs wordt slechts aangepast indien de aanwezigheid van personeel is gewenst.

Een dagdeel is van 08.00 - 13.00 uur 13.00 - 18.00 uur 19.00 - 23.00 uur

Voor feesten of partijen kunnen wij zorg dragen voor de muzikale omlijsting. Wij arrangeren voor u een disco, verzorgd door een professioneel bedrijf uit de regio.

Een disco kost bij ons € 350,=

Bij vergaderingen kunt u voor een kleine bijdrage beschikken over een flip-over, overhead projector met scherm, versterkte microfoon of katheder.
Indien gewenst is, tegen een hogere vergoeding, een tv met video of een beamer beschikbaar.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Ruime gratis parkeerplaats van 50 plaatsen
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 17.00 - 24.00
Dinsdag 17.00 - 01.00
Woensdag gesloten
Donderdag 17.00 - 24.00
Vrijdag 17.00 - 01.00
Zaterdag 13.00 - 17.00
Zondag gesloten
Adresgegevens
Adres Teteringsedijk 145, 4817MD
Plaats Breda
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook