Café Zaal Dennenlucht

Breda

Café Zaal Dennenlucht in Breda

Feest of Trouwerij? Bedrijfsuitje of vergadering? Sportdag of -toernooi? Discofeest of Bonte Avond? Het wordt hoe dan ook een succes wanneer u kiest voor Café-zaal Dennenlucht! Wij bieden u uitgebreide faciliteiten in een prachtige omgeving en geven u alle mogelijkheden om uw gasten sfeervol en informeel te ontvangen.

Café-zaal Dennenlucht is een uitnodigend historisch gebouw. In het pand vindt u een gezellige feestzaal, een knus bruin café wat grenst aan het terras. Buiten aan het terras grenst de geheel vernieuwde speeltuin, zodat u vanaf het terras de spelende kinderen in het oog kunt houden. Achter het pand, grenzend aan onze sportvelden, is nog een kleine zaal aanwezig.

Voor welke ruimte(n) u ook kiest, u ervaart er altijd de warme Brabantse gezelligheid. Ook buiten, beschut van de openbare weg, heeft u het gegarandeerd uitstekend naar uw zin. Er liggen hier drie voetbalvelden die gebruikt kunnen worden voor allerlei buitenactiviteiten. Denk hierbij aan bijvoorbeeld voetbaltoernooien, sportdagen of spelmiddagen.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Heistraat 15, 4836BE
Plaats Breda
Telefoon 076 5650409
Website Bezoek website
Facebook