Business Centre

Breda

Business Centre in Breda

De Business Centre Groep beschikt over schitterende volledig gestoffeerde Full Service kantoorunits op diverse plaatsen in Nederland. Business Centre is een concept waar u als (kleine) ondernemer toch een grote uitstraling kunt realiseren.

Het familiebedrijf, de Business Centre Groep, biedt sinds 1993 haar dienstverlening aan op de Nederlandse markt. De Business Centre Groep beschikt over schitterende volledig gestoffeerde Full Service kantoorunits op diverse plaatsen in Nederland. Business Centre is een concept waar u als (kleine) ondernemer toch een grote uitstraling kunt realiseren.

Ook onze Domicilie Service is een perfecte oplossing als u nog geen behoefte heeft aan de huur van een kantoorruimte, maar wel over onze uitstekend gewaardeerde Services wilt beschikken. Naast onze Full Service en onze Domicilie Service bieden wij ook nog een afgeslankte versie aan van deze twee concepten, onze Telefoon Service. Hierbij nemen wij het volledige secretariaat van u over en zorgen ervoor dat al uw binnenkomende telefoontjes uiterst correct worden afgehandeld.

Kortom voor elk bedrijf bieden wij een professionele service die volledig aan uw wensen aangepast kan worden en die er voor zorgt dat u zich volledig kunt richten op uw Core-Business. Mocht u nog nadere informatie wensen kijkt u dan onder contact.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kantoren
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Smederijstraat 2, 4814 DB
Plaats Breda
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook