Boerke Verschuuren

Breda

Boerke Verschuuren in Breda

Eeuwen geleden bestond café Boerke Verschuren al. Als herberg of uitspanning zoals dat in vorige eeuwen werd genoemd. De boeren kwamen er met hun paard en wagen en de eiervrouwen met hun korven vol eieren. Het was een komen en gaan van handelslieden. Ook de mensen uit het dorp waren er te vinden. Gewoon voor de gezelligheid, het drinken van een glas bier of om het laatste nieuws te horen. Boerke Verschuren was een volkscafé, voor alle rangen en standen. Dit geldt anno nu nog altijd. Laat uzelf verrassen door onze gastvrijheid, want Boerke is ouderwets gezellig.  

Café Boerke Verschuren is hét icoon van ’t Ginneken, het gebied in Breda wat gekenmerkt wordt door ’t Ginnekenmarktje, de pomp en een mentaliteit die ‘genieten’ als middelpunt heeft. Het café bestaat al eeuwen en werd door de familie Verschuren tot een begrip gemaakt.

Ook heden ten dage is Boerke Verschuren het café op de Ginnekenmarkt waar het heerlijk genieten is. Van ons terras, een lekkere kop koffie, lekker bier, een eerlijke borrel, een prettig (zaken)lunch en op en top gastvrijheid. Alles over de geschiedenis van Boerke Verschuren vindt u op de website van .

Ook voor feesten, partijen, bruiloften, vergaderingen en andere samenkomsten is Boerke Verschuren dé plek in ’t Ginneken. Ongeacht het karakter van uw bijeenkomst geldt altijd: alleen het beste is goed genoeg. In de Achtersael worden met regelmaat feesten, partijen en recepties georganiseerd. Het is een fraai gedecoreerde ruimte, waar 150 personen kunnen genieten. Een sfeervolle ruimte, waar u desgewenst alle aanwezige audiovisuele faciliteiten kunt benutten. Kom gerust eens kijken!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Ginnekenmarkt 13, 4835 JC
Plaats Breda
Telefoon 076-5653220
Website Bezoek website
Facebook