Kulturhus Borne

Borne

Kulturhus Borne in Borne

Borne, het karakteristieke en historische plaatsje in Twente, met zijn strategische ligging aan de A1, beschikt over een 'all-in-one centrum': Kulturhus Borne.

Kulturhus ''de Bijenkorf'' Borne is een toplocatie voor vergadering of presentatie. Wat dacht u van 16 ruimtes waar een vereniging, instelling of bedrijf gebruik van kan maken en gratis WIFI door het hele gebouw?! De theaterzaal is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor een symposium, congres en workshops en is uitgerust met een groot scherm voor de ideale presentatie. Wilt u nóg meer rust en privacy dan is er ook nog de mogelijkheid om een ruimte te huren op loopafstand van het Kulturhus. In het pittoreske gerestaureerde en compacte Rode Kruisgebouw vindt u diverse geschikte ruimtes. Tevens kunt u gebruik maken van de Bornse Synagoge, een prachtig monumentaal pand. Beide gebouwen zijn gelegen in het rustieke oud Borne. Dus als u belangstelling hebt voor een ruimte, schroom dan niet om een kijkje te nemen in een van de geweldige gebouwen! Dit alles kan natuurlijk gecombineerd worden met een drankje en hapje precies zoals u dat wenst. Ook het verzorgen van overheerlijke lunches bij een vergadering en/of presentatie is voor ons team geen enkel probleem. Er is zoveel mogelijk bij ons, misschien bent u wel aangenaam verrast!
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Beursgebouwen, Theaters en schouwburgen, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Eigen installatie, In overleg
Internet Wi-Fi
Catering Binnenshuis, In overleg
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Onder kulturhus borne is een parkeergarage gesitueerd vanwaaruit u per lift of trap het gebouw kunt betreden.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 8.00-24.00
Dinsdag 8.00-24.00
Woensdag 8.00-24.00
Donderdag 8.00-24.00
Vrijdag 8.00-24.00
Zaterdag 8.00-24.00
Zondag
Adresgegevens
Adres Marktstraat 23, 7622 CP
Plaats Borne
Telefoon 074 - 2657203
Website Bezoek website
Facebook www.facebook.com/pages/Kulturhus-Borne