Paviljoen Openluchttheater

Bloemendaal

Paviljoen Openluchttheater in Bloemendaal

Paviljoen Openluchttheater is een unieke locatie voor al uw feesten, recepties of bedrijfsevenementen. Een locatie waar een klein gezelschap van 10 personen zich prettig voelt, maar ook een plek met volop mogelijkheden en ruimte voor grote groepen tot zelfs 1200 personen.De bosrijke en rustige omgeving van Paviljoen Openluchttheater zorgt voor een bijzondere sfeer voor al uw gasten met alle privacy die u wenst.

Uniek voor al uw feesten
Voor het organiseren van een verjaardags, familiefeest, huwelijksfeest, jubileum of een prive-diner is Paviljoen Openluchttheater zeer geschikt. Diverse mogelijkheden geheel op maat en naar uw wens.
Aangezien Paviljoen Openluchttheater is afgesloten voor publiek is uw privacy gegarandeerd en zullen wij alleen uw gasten ontvangen. Bij mooi weer kunt u uiteraard ook gebruik maken van ons grote terras. Wij hebben geen standaard arrangementen, maar maken graag, geheel vrijblijvend, een op uw wensen afgestemd voorstel.

Catering
We werken samen met diversen gerenommeerde cateraars uit de regio Haarlem. Hierdoor kunnen wij een zeer ruim assortiment aanbieden. Voor meer informatie over onze cateraars kunt u de website's van deze cateraars bezoeken. U kunt de website’s van deze cateraars vinden onder links. De prijzen die u op deze sites aantreft zijn tevens de prijzen die wij rekenen. Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de catering te verzorgen. Mocht u gebruik willen maken van u eigen cateraar is dit geen enkel probleem mits het een professionele cateraar betreft.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hoge duin en daalseweg 2, 2061 AG
Plaats Bloemendaal
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook