Strandpaviljoen AquaView

Best

Strandpaviljoen AquaView in Best

Het sfeervol ingerichte strandpaviljoen is dé plaats om lekker te genieten van een hapje en een drankje. Vanaf het grote verhoogde terras heeft u een prachtig uitzicht over het hele park van AquaBest. Ontmoeten, ontspannen en genieten in een sfeervolle en natuurlijke omgeving.Daarnaast organiseren wij graag uw feest, vergadering of receptie. Deze zijn onder andere uit te breiden met een barbecue, lunch of een warm en koud buffet.

Het sfeervol ingerichte strandpaviljoen is dé plaats om lekker te genieten van een hapje en een drankje. Vanaf het grote verhoogde terras heeft u een prachtig uitzicht over het hele park van AquaBest. Ontmoeten, ontspannen en genieten in een sfeervolle en natuurlijke omgeving.

Feesten
Vier uw bedrijfsfeest, familiefeest, partij of receptie in een sfeervol strandpaviljoen. De zaal en bar van AquaView bieden ruimte aan ongeveer 150 personen. Een feest bij AquaView kan uitgebreid worden met een barbecue, pan party of buffet.

Er zijn talloze mogelijkheden om van uw feest een geweldig succes te maken. Wij nemen de organisatie van het feest totaal uit handen zodat ook u van uw feest kunt genieten!

Vergaderen
De zaal van AquaView is ideaal voor uw vergadering, zakenlunch of borrel. Alle voorzieningen voor een professionele presentatie of bijeenkomst, zoals een projectiescherm en een beamer, zijn aanwezig.

Openingstijden

Feesten en vergadering zijn natuurlijk ook buiten de normale openingstijden te reserveren. Voor meer informatie kunt u contact opnemen via 0499 - 39 25 36

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Strandpaviljoens
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, zaal voor 150 personen, bar, bbq mogelijkheden, toilet
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Ontmoeten, ontspannen en genieten in een sfeervolle en natuurlijke omgeving.
Toegankelijkheid Bereikbaar via trap. geen lift aanwezig
Parkeergelegenheid Genoeg parkeervoorzieningen tegen vergoeding van € 3,00
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00 - 18.00
Dinsdag 10.00 - 18.00
Woensdag 10.00 - 18.00
Donderdag 10.00 - 18.00
Vrijdag 10.00 - 18.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag 10.00 - 18.00
Adresgegevens
Adres Ekkersweijer 8, 5681 RZ
Plaats Best
Telefoon 0499 - 39 25 36
Website Bezoek website
Facebook