Kasteel De Hooge Vuursche

Baarn

Kasteel De Hooge Vuursche in Baarn

Tussen de uitgestrekte bossen van Hilversum en Baarn ligt Kasteel De Hooge Vuursche. U passeert eerst het indrukwekkende smeedijzeren hek en via de oprijlaan, die langs de grote fontein loopt, bereikt u het kasteel. Vanaf het bordes en onderliggende terras heeft u een prachtig uitzicht over de vijver en de in terrasstijl aangelegde tuin.

Recepties, Diners, Feesten, Vergaderingen
De locatie leent zich bij uitstek voor recepties tot 450 personen, diners en lunches van 10 tot 300 personen en feesten van 50 tot 450 personen. Maar ook voor vergaderingen vanaf 6 personen en seminars, presentaties tot 200 personen.
De Gemeente Baarn verzorgt bovendien huwelijksceremonies op het kasteel.

Onze eigen keukenbrigade verzorgt op eigentijdse wijze de culinaire invulling van uw evenement. In het voorjaar en de zomer kunt u genieten op één van onze terrassen of ter inspiratie een wandeling maken over het landgoed.

Hotelkamers
De gerenoveerde hotelkamers van het Kasteel zijn stijlvol ingericht in de kleuren zwart, taub, met zilverkleurige details en zijn voorzien van zitje en flatscreen tv. De luxe badkamers zijn allen voorzien van een rainshower en de suite heeft bovendien een tweepersoons, vrijstaand bubbelbad met daarboven een design kroonluchter van de bekende ontwerpster Annet van Egmond. Alle hotelkamers zijn al te boeken, maar uitsluitend in combinatie met een vergadering, bruiloft of evenement.

De locatie is snel te bereiken via de snelwegen en er is voldoende gratis parkeergelegenheid.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Kastelen en landhuizen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Hilversumseweg 14, 3744KC
Plaats Baarn
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook