't Better Home

Austerlitz

't Better Home in Austerlitz

Inspiratie te huur midden in de bossen in het hart van Nederland. Kom je met een gezelschap van ca. 50 personen, dan is onze huiskamer de meest geschikte ruimte. In vroeger tijden de gymzaal van de basisschool in Austerlitz, nu dé plek voor lezingen, trainingen, nieuwjaarsbijeenkomsten, maar ook theatervoorstellingen. De ruimte onderscheidt zich van de andere kamers door de hoge plafonds, een geweldige akoestiek, grote ramen en uitzicht op het omringende bos.

In het hart van Nederland nabij Zeist, verhuren wij de unieke ‘Bosschuur’, verscholen in de bossen van Austerlitz. Deze inspirerende locatie is uitstekend geschikt voor heisessies, vergaderingen, lunches in de landkeuken en brainstormsessies in een écht warme en open sfeer. De ruimtes die wij hiervoor beschikbaar hebben, zijn allemaal verschillend van sfeer. De ‘Bosschuur’ heeft o.a. een authentieke zolder waar brainstormen als vanzelf gaat. Voor elke gelegenheid de juiste plek.
Het bos binnen handbereik biedt volop mogelijkheden voor een wandeling na de lunch of groepswerk aan onze picknicktafels.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Inspiratie, warm, open, huiselijk
Toegankelijkheid Gelegen midden in het bos van austerlitz
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9.00-22.00 uur
Dinsdag 9.00-22.00 uur
Woensdag 9.00-22.00 uur
Donderdag 9.00-22.00 uur
Vrijdag 9.00-22.00 uur
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Woudenbergseweg 41, 3711 AA
Plaats Austerlitz
Telefoon 0343-449300
Website Bezoek website
Facebook