Kastanjelaan 11

Arnhem

Kastanjelaan 11 in Arnhem

Zeer stijlvolle ruimte voor: vergaderingen, trainingen, productpresentaties, brainstormsessies, cursussen, wijnproeverijen, bijeenkomst of private dinner

Zijkamer

Deze kamer is zeer geschikt voor 1 op 1 gesprekken en wordt daarom per uur verhuurd. Ook kunt hier vergaderen of coachen met 3 of 4 personen.

Kamer en suite

Deze kamer bestaat uit een voor- en een achterkamer en is af te scheiden via een schuifdeur. Maar u kunt de kamer en suite ook gebruiken als een grote ruimte. Deze kamer heeft een groot balkon aan de achterzijde met openslaande deuren.

De inrichting van de kamer is flexibel. Afhankelijk van de aard van uw bijeenkomst, het aantal personen en uw eigen wensen zijn verschillende opstellingen mogelijk. De tafels in de kamers zijn uitschuifbaar waardoor er veel variaties in indeling mogelijk zijn. Vraagt u naar de plattegronden met verschillende opstellingen.

De capaciteit van deze kamer is maximaal 24 personen, afhankelijk van de inrichting.

Faciliteiten

Naast de zijkamer en de kamer en suite beschikt de verdieping over een toilet, een garderobe, een keuken en een groot balkon.

Daarnaast staan tot uw beschikking:
• Draadloos internet
• Geluidsinstallatie
• Flip-over
• Beamer en projectiescherm
• Printer / kopieermachine

U bent van harte welkom om de locatie op afspraak te komen bekijken.
 

 

 

Spijkerkwartier

Kastanjelaan 11 ligt in het Spijkerkwartier van Arnhem, een van de eerste monumentale wijken buiten de gesloopte stadsmuren, gebouwd vanaf circa 1850. Het Spijkerkwartier is een van de levendigste wijken in Arnhem: behalve een woonbuurt is dit ook een wijk vol winkels, cafés en restaurants. De Schouwburg, bioscopen, het modekwartier en treinstation Velperpoort zijn op loopafstand.

Kastanjelaan 11

Kastanjelaan 11 is een statig pand uit circa 1885. Het is zowel van binnen als van buiten zeer goed onderhouden en authentiek gerestaureerd. Het heeft hoge plafonds en vele ornamenten. Als u hier de drempel over stapt, betreedt u dan ook een prachtige ruimte, zeer stijlvol, rustig en modern ingericht.


Op de eerste verdieping bevinden zich verschillende ruimten. Deze zijn voor zakelijke doeleinden te huur. U kunt denken aan coachgesprekken, vergaderingen, trainingen, cursussen, presentaties, brainstormsessies, symposia, lezingen of gewoon een goed gesprek. Maar ook andere bijeenkomsten zoals wijnproeverijen of een private dinner.

In de kamers laten verschillende kunstenaars hun werk zien. Deze exposities zullen regelmatig veranderen. Bijna alle kunst is te koop. 
                                                                       
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Draadloos internet,, flipover, beamer en scherm, geluidsinstallatie, balkon, bio en fairtrade catering, koffie en thee, diverse mogelijkheden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Prachtig moderne vergaderlocatie in monumentaal pand in hartje centrum.
Toegankelijkheid In hartje centrum. spijkerkwartier arnhem.
Parkeergelegenheid Zie website voor de mogelijkheden. www.kastanjelaan11.nl vlakbij station velperpoort
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9.00 - 22.00
Dinsdag 9.00 - 22.00
Woensdag 9.00 - 22.00
Donderdag 9.00 - 22.00
Vrijdag 9.00 - 22.00
Zaterdag 9.00 - 22.00
Zondag 9.00 - 22.00
Adresgegevens
Adres Kastanjelaan 11, 6828 GH
Plaats Arnhem
Telefoon 026 4452717
Website Bezoek website
Facebook