Het Paviljoen

Arnhem

Het Paviljoen in Arnhem

Iets ten westen van Arnhem, met uitzicht op een uniek coulissenlandschap vindt u het Paviljoen. In een charmant jaren dertig paviljoen met een prachtige veranda heeft zich in juli 2010 de Kookplaats gevestigd. In de winter branden de houtkachels op de veranda en geniet je van de frisse Veluwse lucht.

Het Paviljoen is de nieuwe locatie van de Kookplaats op het unieke bedrijventerrein Arnhems Buiten.

De Kookplaats faciliteert, onder andere de door deze bedrijven georganiseerde ontmoetingen van individuen en netwerken die op zoek zijn naar nieuwe verbindingen. Ook zijn er vele bedrijven, instellingen en particulieren uit Arnhem en omgeving die gebruik maken van onze bijzondere locatie gesitueerd in een prachtig landschap.

Het Paviljoen is exclusief te huur voor partijen, etentjes met familie en vrienden, feestelijke bedrijfsbijeenkomsten. Onze zaal biedt plaats aan 80 personen voor een diner tot 150 gasten voor een feest of receptie. Daarnaast kunnen de gasten zich ook terugtrekken op onze overdekte veranda. In de winter branden hier onze antieke houtkachels, zomers zit je lekker uit de zon. Eigen catering aanwezig!

De Tuinkamer

In het Paviljoen hebben we ook de beschikking over een vergaderzaal.
De Tuinkamer is een heldere, aangename vergader of trainingsruimte welke exclusief gebruikt kan worden en plaats biedt aan 2 tot 20 personen. U kunt deze ruimte huren per dagdeel, inclusief vergaderarrangement. Het is mogelijk de vergaderservice uit te breiden met een lunch, borrel of afsluitend diner.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Biologische keuken, charmante veranda, mooi uitzicht.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Hip, modern en creatief.
Toegankelijkheid Op een besloten terrein, slagbomen open op werkdagen van 07.00 - 19.00. daarbuiten toegang met uitnodiging of vermelding op gastenlijst.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 10.00 - 19.00
Dinsdag 10.00 - 19.00
Woensdag 10.00 - 19.00
Donderdag 10.00 - 19.00
Vrijdag 10.00 - 16.30
Zaterdag Privé openstelling
Zondag Privé openstelling
Adresgegevens
Adres Utrechtseweg 310, 6812AR
Plaats Arnhem
Telefoon 026-3513730
Website Bezoek website
Facebook