Americahal Apeldoorn

Apeldoorn

Americahal Apeldoorn in Apeldoorn

Americahal Apeldoorn is breed inzetbaar als concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie. Het kloppende hart van de Americahal is de Evenementenhal van 4.200 m²

Americahal Apeldoorn is breed inzetbaar als concert-, beurs-, congres- en feestaccommodatie. Het kloppende hart van de Americahal is de Evenementenhal van 4.200 m². De ruime vide van maar liefst 1.318 m², de vier kleinere zalen en het restaurant doen nog een schepje bovenop de mogelijkheden. Zo kan de vide functioneren als VIP-terras en kunnen in de kleinere zalen afterparty's, exclusieve ontvangsten of diners plaatsvinden.

Van beurs tot concert met het beste geluid
Het plafond van de Evenementenhal is voorzien van speciaal materiaal, waarmee geluidsgolven de beste weg afleggen voor een perfecte akoestiek. Zodoende heeft Americahal Apeldoorn de laatste jaren de reputatie van poptempel opgebouwd. Onder meer André Rieu, Marco Borsato en Tito Jackson (de broer van) ervaarden de perfecte akoestiek. Maar wat u ook organiseert, we creëren de ruimtes altijd naar uw wensen.

Combinatie met Omnisport Apeldoorn
Americahal Apeldoorn huurt u altijd exclusief, dus er is tijdens uw evenement ook echt alleen oog voor uw evenement. Daarnaast kent de multifunctionaliteit van de Americahal geen grenzen dankzij buuraccommodatie Omnisport Apeldoorn (ook onderdeel van Libéma). Zo kunt u bijvoorbeeld een evenement/feest in Americahal houden, met daarna een sportieve afsluiting en/of entertainment bij de buren van Omnisport.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal, Beurshal
Oppervlakte 6500 m2
Aantal personen 500-5000 personen
Locatie type Beursgebouwen, Congres- en vergaderlocaties, Evenemententerreinen
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Laan van erica 50, 7321 BX
Plaats Apeldoorn
Telefoon 088 - 9000 350
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/americahal/