VLLA

Amsterdam

VLLA in Amsterdam

VLLA is een restaurant, club en podium en al deze ruimtes zijn beschikbaar voor verhuur. VLLA biedt veel flexibiliteit bij de invulling van de ruimtes. Ingrediënten: 150 m2 vloeroppervlakte, 40 m2 vide, 35 m2 dakterras, 180 m2 tuin, 20 tafels, 40 stoelen, 20m2 podium, muziekinstallatie, opnameapparatuur, 2 cd mixers, 1 mengpaneel, 2 toiletten, 1 bar, garderobe, keuken.

VLLA
RESTAURANT – CLUB – PODIUM - VERHUUR

- vergadering – presentatie – evenement – bijeenkomst - borrel – feest –
- expositie – fotoschoot - verjaardag– theater – concert – diners -

VLLA is een restaurant, club en podium en al deze ruimtes zijn beschikbaar voor verhuur. VLLA biedt veel flexibiliteit bij de invulling van de ruimtes.
VLLA maakt onderdeel uit van Villa Beehive, een bloeiplaats voor creatieven in Nieuw-West. In VLLA ben je dus verzekerd van een originele, verrassende en creatieve omgeving! In tegenstelling tot de moeilijk bereikbare binnenstad van Amsterdam is VLLA neergestreken in Nieuw-West! Een buurt in ontwikkeling, voldoende parkeergelegenheid, goede o.v. verbindingen én de ruimte voor creativiteit en gezelligheid.

Kijkje nemen?
Ben je nieuwsgierig naar VLLA? Vanaf 2 juli is VLLA elke vrijdag vanaf 17.00 uur geopend voor de borrel van de bloeiplaats en andere geïnteresseerden! Of maak een afspraak met Onno van der Grinten 06 – 46108272.

Restaurant
Het gehele restaurant of een deel van het restaurant kan gehuurd worden voor privédiners. De ruimte is ook geschikt voor het geven van wijnproeverijen of kookworkshops.
Club
Met een grote bar, dansvloer, podium, dakterras, vide en een heerlijke tuin is VLLA de ideale plek voor een feest of borrel. Als jij dat wilt, regelt VLLA het feest, van de aankleding tot de dj of band.
Podium
VLLA biedt een podium aan kunstenaars en artiesten in alle disciplines. De ruime benedenzaal is geschikt voor exposities, film, (kinder)theater en concerten. Daarnaast is er een geluidsstudio beschikbaar voor het maken van opnamen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Bar, dansvloer, podium, vergaderruimte, restaurant, lunch, borrel, trouwzaal, tuin, vide, dakterras, beamer, internetverbinding, groot scherm: alle ruimten zijn te huur en flexibel inzetbaar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern - artistic
Toegankelijkheid De locatie is zeer goed bereikbaar met auto, fiets en o.v.. de toiletten bevinden zich echter op de 1ste verdieping.
Parkeergelegenheid Volop (betaalde) parkeergelegenheid in de buurt.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 07.00 - 01.00 uur
Dinsdag 07.00 - 01.00 uur
Woensdag 07.00 - 01.00 uur
Donderdag 07.00 - 01.00 uur
Vrijdag 07.00 uur - op aanvraag
Zaterdag 07.00 uur - op aanvraag
Zondag 07.00 - 01.00 uur
Adresgegevens
Adres Willem roelofsstraat 5-9, 1062 JX
Plaats Amsterdam
Telefoon 0646108272
Website Bezoek website
Facebook