Restaurant Café de Veranda

Amsterdam

Restaurant Café de Veranda in Amsterdam

De Veranda is een modern en sfeervol restaurant-café. Het is gelegen aan de rand van de Zuid-as en het Amsterdamse Bos. De bijzondere inrichting van teakhout, Italiaanse plavuizen en unieke plafondschilderingen geven het restaurant-café een warme zuidelijke uitstraling. Gasten van de Veranda genieten van de uitgesproken gerechten, voortreffelijke wijnen of ontspannen op het heerlijke terras aan het water.

Voor een lunch, receptie, diner of feest bieden wij vele mogelijkheden die wij graag met u bespreken. Van het ontvangst met Champagne en bruidstaart tot en met het feest in de late uurtjes kunnen wij voor u organiseren. Live artiesten, bands of Deejay’s, alles behoort tot de mogelijkheden. Lounge of Eighties, alle sferen kunnen wij voor u creëren.

Wij beschikken over een terras aan het water en diverse unieke ruimtes. Zo biedt de wijnkelder de mogelijkheid voor een intiem diner. De Veranda is uw locatie van 10 tot 250 personen aan het Amsterdamse bos en is tevens officiële trouwlocatie! Bespreek uw wensen met ons, uw interesse is onze motivatie!

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Amstelveenseweg 764, 1081 JK
Plaats Amsterdam
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook