VAK111

Amsterdam

VAK111 in Amsterdam

VAK111 in Amsterdam biedt u een eventlocatie met een panoramisch uitzicht op het veld van de Amsterdam ArenA bijzonder geschikt voor iedere (zakelijke)bijeenkomst.

In VAK111 bestaat de mogelijkheid om uw gasten exclusief te ontvangen bij voetbalwedstrijden of concerten. Op niet- evenementsdagen wordt onze locatie ingezet voor bedrijfsfeesten, vergaderingen en relatie-evenementen. VAK111 is daarnaast een ideale locatie om te gebruiken voor gelegenheden als een voorontvangst en/of afterparty voor evenementen die in de Heineken Music Hall of Pathé ArenA plaatsvinden. In combinatie met de naastgelegen Lounge is de capaciteit van VAK111 meer dan te verdubbelen. Afhankelijk van het soort evenement kunt u de omloop van het stadion betrekken bij het evenement. VAK111 biedt een scala aan borrelarrangementen, lunches, buffetten, sit-down dinners en walking dinners. Onze medewerkers kunnen u adviseren bij het samenstellen van uw arrangement. Uw zakelijke bijeenkomst is desgevraagd te combineren met verschillende activiteiten, te weten: • Rondleidingen • Sportieve programma’s • Borrels, lunches en diners • Workshops • Spelprogramma’s • Themafeesten We bieden een aantal standaardprogramma’s, maar leveren tevens ook maatwerk arrangementen op uw aanvraag.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Bar, dansvloer, internetverbinding, meerdere televisieschermen, catering, flexibel inzetbaar meubilair.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Warm en luxe met een geweldig uitzicht op het voetbalveld van ajax.
Toegankelijkheid De locatie is zeer goed bereikbaar met auto, fiets en o.v. verder is de locatie ook rolstoelvriendelijk.
Parkeergelegenheid Uitrijkaarten zijn verkrijgbaar voor de arena parkeergarage.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Arena boulevard 1, 1101 AX
Plaats Amsterdam
Telefoon 0653579005
Website Bezoek website
Facebook