Theaterzaal in TOBACCO Theater Amsterdam

Amsterdam

Theaterzaal in TOBACCO Theater Amsterdam in Amsterdam

De grote TOBACCO Theaterzaal is uitermate geschikt voor vele originele invullingen. Door de open ruimte, mooie hoogte, noordelijke lichtval, industriële uitstraling en grote horeca mogelijkheden biedt TOBACCO Theater vele kansen voor vele culturele events en commerciële activiteiten.

Een industriële- en multifunctionele locatie in het centrum van Amsterdam. In deze oude tabaksveiling ontmoeten en versterken cultuur, creativiteit en bedrijfsevenementen elkaar.

Heeft u tabak van alle standaard locaties? Dan is TOBACCO Theater een fantastische locatie met ongelofelijk veel mogelijkheden.
TOBACCO Theater is een fris en industrieel vormgegeven locatie in de bekendste theaterstraat van Amsterdam: de Nes. Vanaf het Centraal Station loopt u binnen vijftien minuten naar de Nes. Maar ook de rondvaartboten en trams stoppen op 50 meter van onze locatie! Geweldig ook voor buitenlandse gasten om de combinatie te maken van een rondvaart en een internationaal Theaterdiner. Dit historische stadsmonument is gelegen tussen de Beurs van Berlage en Hotel L’Europe.

De grote Theaterzaal, een open ruimte van ca. 200m2 met een noordelijke lichtinval, is ook te blinderen om de uitstraling te geven die bij uw evenement past. De architectonische stalen bar en het robuuste balkon maken de industriële uitstraling compleet.

In het verlengde van het balkon bevind zich de Cubaanse VIP ruimte.
TOBACCO Theater inspireert de geest en bedient de commerciële wensen!

Wat dacht u van een ontvangst in de theaterzaal met aansluitend een kookworkshop onder leiding van chef-kok Antoine Hermans? Of een wijnproeverij in de kelder met aansluitend een diner in de grote zaal? Wilt u even ontspannen met tabakgeneugten? Dat kan in onze Engelse herensociëteit tevens dienst doende als Foyer.

In de catacomben van TOBACCO Theater bevinden zich een Frans vormgegeven wijnkelder met open haard en een grote moderne kookstudio. De uitgebreide keuken is de culinaire bakermat van heerlijke ingrediënten.

TOBACCO Theater: Theater en Events onder één industrieel dak in het kloppend hart van Amsterdam!

B(ez)oekers: CosmoPolitan 30 jaar – De Bijenkorf – EDMMedia – Flincke Jongens - Rituals – Microsoft – CORIO – Sara Lee – DNB – e.v.a.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen Horecakeuken, beamer, balkon, foyer, grote entree, bar, podium (verplaatsbaar) en receptie. Eventueel stellen wij de Wijnkelder, Foyer, Cubaanse Balkon en KookStudio ook ter beschikking
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Industrieel, authentiek, geheel naar wens in te richten en te stijlen.
Toegankelijkheid De theaterzaal is zeer rolstoelvriendelijk, lift aanwezig en geen tot weinig drempels.
Parkeergelegenheid Parkeren voor de deur niet mogelijk. parkeergarage onder de bijenkorf is dichtsbij.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 07:00 - 02:00
Dinsdag 07:00 - 02:00
Woensdag 07:00 - 02:00
Donderdag 07:00 - 02:00
Vrijdag 07:00 - 02:00
Zaterdag 07:00 - 02:00
Zondag optioneel
Adresgegevens
Adres Nes 75-87, 1012KD
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 - 675 23 92
Website Bezoek website
Facebook