Theater Amsterdam

Amsterdam

Theater Amsterdam in Amsterdam

Theater Amsterdam is een nieuwe, unieke locatie in de Westelijke Houthavens van Amsterdam. Het theater is zeer geschikt voor al uw evenementen. Van vergaderingen tot feesten, van congressen tot film premières. Theater Amsterdam is goed bereikbaar met openbaar- en eigen vervoer.

Het theater, dat ontworpen is door Dick Venneman, is speciaal voor ANNE gebouwd in het Houthaven gebied, aan de westzijde van Amsterdam. Met een theaterhal van 4.200 m2, biedt Theater Amsterdam unieke mogelijkheden voor grote decors en de modernste theatertechnieken. Alle ruimtes - inclusief de theaterhal - zijn geschikt voor verhuur aan particulieren en bedrijven, onder andere voor congressen. Met innovatieve technieken kunnen we de zaal geschikt maken voor elk gezelschap.

Theater Amsterdam heeft een modern ingerichte foyer met diverse zithoeken. De grote bar biedt een breed assortiment aan, waaronder een uitgebreide selectie aan biologische wijnen en lekkere hapjes die op bijzondere wijze worden gepresenteerd.

Restaurant Boven de Planken is gesitueerd op de zwevende eerste etage van het theater. In dit restaurant serveert onze chef zijn culinaire kunsten. De sfeer van het restaurant, de uitgebreide menukaart met wereldgerechten en de uitstekende service zijn met zorg ontwikkeld, passend bij Theater Amsterdam.

Op de derde etage zijn de Amsterdam lounge en Sky lounge gesitueerd. Deze ruimtes bieden u de mogelijkheid uw gezelschap in een privé setting te ontvangen. Het is mogelijk om deze ruimtes naar eigen smaak in te richten zodat deze geheel aansluiten bij uw evenement.

Bekijk via onderstaande link de bedrijfsfilm van Theater Amsterdam voor een korte sfeer impressie en alle mogelijkheden die het theater te bieden heeft. www.youtube.com/watch.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen
Aantal zalen
Voorzieningen theater zaal, vergaderruimte, restaurant, ruime foyer met bar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern
Toegankelijkheid Gedeeltelijk gelijkvloers, rolstoelvriendelijk, lift
Parkeergelegenheid Eigen parkeerterrein, 320 plekken
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag op aanvraag
Dinsdag op aanvraag
Woensdag op aanvraag
Donderdag op aanvraag
Vrijdag op aanvraag
Zaterdag op aanvraag
Zondag op aanvraag
Adresgegevens
Adres Danzigerkade 5, 1013 AP
Plaats Amsterdam
Telefoon 0207055000
Website Bezoek website
Facebook