Spaces Zuidas

Amsterdam

Spaces Zuidas in Amsterdam

Vergaderen in een pand waar het bruist van de ideeën en ontwikkelingen? Een representatieve ruimte boeken voor een vergadering, presentatie of ander evenement? Spaces Business Club biedt vergaderruimtes op toplocaties voor groepen van 2 tot 300 personen.

Smaakvol en betaalbaar
Kantorenconcept Spaces heeft naast kantoren een aantal individueel ontworpen vergaderruimtes die ook toegankelijk zijn voor niet-huurders: de Spaces Business Club. In de Spaces Business Club kunt u tegen aantrekkelijke tarieven terecht in vergaderruimtes van verschillende afmetingen. Net als de kantoren en sociale ruimten van Spaces zijn ook de meeting rooms smaakvol en inspirerend ingericht.

Faciliteiten
Spaces biedt bovendien een parkeergarage, uitstekende catering en alle audiovisuele middelen die u nodig heeft om van uw bijeenkomst een succes te maken. U beschikt onder andere over wireless internettoegang (wifi), een overhead- en diaprojector/beamer, een TV en een video-/dvd-speler.

Spaces Herengracht
De Business Club van Spaces Herengracht, de eerste vestiging van Spaces, is nu al een gewilde locatie voor lezingen, netwerkborrels en vergaderingen. Spaces Herengracht is uitstekend bereikbaar met zowel auto als openbaar vervoer. Ook parkeren is geen probleem, want Spaces Herengracht heeft eigen parkeerplaatsen.

Spaces Zuidas
Met de opening van Spaces Zuidas in november 2010 kunt u nu ook in dit bruisende hart van zakelijk Nederland bijeenkomsten houden in een stijlvolle omgeving. Ook Spaces Zuidas is ontworpen om de ruimte te geven aan inspirerende ontmoetingen. Net als bij Spaces Herengracht zijn de kantoren en meeting rooms van Spaces Zuidas geplaatst rond en boven het Sociale Hart. In de zitjes en in het café van deze werk- en ontspanningsruimte ontstaan dan ook vaak interessante ontmoetingen tussen huurders en bezoekers.

Services
Spaces biedt daarnaast tegen lage tarieven vele services aan, zoals reprodiensten, koeriersdiensten en een boodschappenservice. Deze diensten bieden wij aan volgens het 'pay what you use' principe: u betaalt alleen als u diensten afneemt. Bovendien heeft Spaces een eigen cateraar die verse, gezonde producten verwerkt in smakelijke gerechten, zodat u met nieuwe energie verder kunt met uw bijeenkomst.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen café, restaurant, vergaderzalen, sociale ruimte, ontspanningsruimte, buitenterras, fietsenstalling, parkeergarage
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern, inspirerend, luxe, stijlvol
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Parkeergarage
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:00 - 18:00
Dinsdag 08:00 - 18:00
Woensdag 08:00 - 18:00
Donderdag 08:00 - 18:00
Vrijdag 08:00 - 18:00
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg
Adresgegevens
Adres Barbara strozzilaan 201, 1083 HN
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 240 2400
Website Bezoek website
Facebook