Sky Palace

Amsterdam

Sky Palace in Amsterdam

De inrichting van SkyPalace is chique en stijlvol, een ambiance met allure van een hedendaagse verwenning. De entourage en inrichting maakt de zaal bij uitstek geschikt voor het perfecte decor van uw bruiloft! SkyPalace biedt zitplaats voor 600 mensen.

 

Trouwen op de plek waar je elkaar  dans zal beleven met familie en vrienden?  Laat je huwelijksvoltrekking plaatsvinden op een prachtig droomplekje! SkyPalace heeft per 1 januari 2014 de deuren geopend in Amsterdam-Osdorp.    De inrichting van SkyPalace is chique en stijlvol, een ambiance met allure van een hedendaagse verwenning. De entourage en inrichting maakt de zaal bij uitstek geschikt voor het perfecte decor van uw bruiloft! SkyPalace biedt zitplaats voor 600 mensen.   SKYPALACE ligt in Amsterdam-Osdorp. (Naast de nieuwe Media Markt). Direct aan de A9 en makkelijk bereikbaar via de ring Amsterdam. De zaal is zowel met auto als met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken. Bovendien is er voldoende gratis parkeergelegenheid.   Door onze jaren lange ervaring garanderen wij dat uw speciale dag daadwerkelijk de mooiste dag van uw leven wordt. Wij kunnen al uw zorgen uit handen nemen, van de fotograaf tot aan het eten, van de cameraman tot aan het drinken, alles zal nauwkeurig en tot in de puntjes verzorgd zijn.    Doordat we onze zaal aan kunnen passen, is deze ook uiterst geschikt voor zakelijke en particuliere evenementen. Zoals, verlovings-, henna- ,besnijdenisfeest, professionele  congressen en bijeenkomsten.   Alles wat u zocht, misschien zelfs punten waar u nooit aan gedacht zou hebben zult u bij ons vinden.   Wilt u de mooiste en meest speciale bruiloft beleven, neem  dan snel contact met ons op.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen De zaal is voorzien van een buitenterras rond om het zaal, grote keuken met modern apparatuur
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer De zaal is in een luxe sfeer ingericht, marmeren vloer, mooie grote kroonluchters waar door het een warme chique sfeer creëert..
Toegankelijkheid Onze zaal is voorzien van een personenlift, goederenlift
Parkeergelegenheid Genoeg gratis parkeer gelegenheid.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Jan rebelstraat 21,
Plaats Amsterdam
Telefoon 0624140674
Website Bezoek website
Facebook