KIT | Meetings & Events

Amsterdam

KIT | Meetings & Events in Amsterdam

Er zijn maar weinig locaties die net zo stijlvol en inspirerend zijn voor uw event, congres of speciale gelegenheid als het Koninklijk Instituut voor de Tropen. Het gebouw, wat in 1926 na een bouw van elf jaar werd opgeleverd, en haar oprichters hebben een belangrijke rol gespeeld in de geschiedenis voor de internationale handel en de interculturele diversiteit. Al deze elementen zijn bewaard gebleven, waardoor het gebouw het perfecte decor voor uw congres of speciale gelegenheid vormt en past bij elke doelgroep of thema. Maak uw entree via de imposante Marmeren Hal en laat de kenmerkende architectuur in neorenaissancestijl op u inwerken. Door deze indrukwekkende hal maakt u een verpletterende indruk op elke bezoeker.

Naast een adembenemende ontvangsthal, bieden wij u een auditorium met 450 zitplaatsen en een scala aan vergaderruimtes om uw congres, vergadering, trouwdag of vele andere zakelijke of privé evenement te laten slagen. U kunt uw congres of ander event eenvoudig combineren met een overnachting in het Amsterdam Tropen Hotel. Wij zorgen ervoor dat het u aan niets zal ontbreken.
 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen Grote zaal tot 450 gasten, officiele trouwlocatie
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Er zijn maar weinig locaties die net zo stijlvol en inspirerend zijn voor uw event, congres of speciale gelegenheid als het koninklijk instituut voor de tropen (kit).
Toegankelijkheid Het gebouw is rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Er is voldoende parkeergelegenheid op het eigen terrein en in de omgeving.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:00 - 24:00
Dinsdag 08:00 - 24:00
Woensdag 08:00 - 24:00
Donderdag 08:00 - 24:00
Vrijdag 08:00 - 24:00
Zaterdag 08:00 - 24:00
Zondag 08:00 - 24:00
Adresgegevens
Adres Mauritskade 63, 1092 AD
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 5688504
Website Bezoek website
Facebook