Restaurant en Private Dining VandeMarkt

Amsterdam

Restaurant en Private Dining VandeMarkt in Amsterdam

In ons private dining restaurant kunt u dineren met een maximale capaciteit van 65 personen. Ideaal om te vergaderen in verschillende opstellingen.In ons private dining restaurant waant u zich in uw eigen restaurant en komt u niets tekort! De keuken van het restaurant is frans/mediterraans. Leuk ook om uw vergadering te combineren met bijvoorbeeld een stukje varen of een wijnproeverij in de onze wijnkelder, tevens de allergrootse kelder van Nederland!

Restaurant VandeMarkt, gelegen aan een prachtige locatie aan de Schollenbrugstraat nabij de Amstel, is een begrip in Amsterdam. Het restaurant is sinds twee jaar in handen van de Familie Zakai en is een echt familie bedrijf. Het restaurant heeft de afgelopen twee jaar vele veranderingen door gemaakt, maar het concept van verse, seizoensgebonden gerechten is onveranderd gebleven, vandaar ook de naam VandeMarkt. Een aanzienlijke verandering is te proeven in de kwaliteit van de gerechten en de hoge mate van service. Bij VandeMarkt worden gasten echt in de watten gelegd en is het ons doel om iedereen met een lach en voldaan gevoel de deur uit te laten lopen. Bij VandeMarkt geven we liever dan dat we nemen. Onze gasten staan hoog bij ons in het vaandel en verdienen alleen het beste van het beste.

VandeMarkt is een familiebedrijf gerund door vader Ron en drie van zijn kinderen, Shai, Chen en Tomer Zakai. Ron is een echte wijnliefhebber en laat dan ook geen gelegenheid voorbijgaan voor een reisje naar Frankrijk om de mooiste wijnen en Eau de Vie’s uit te kiezen. Shai is de manager van het restaurant en op de vloer is hij volledig in zijn element als maître voor zijn gasten. Chen en Tomer leiden achter de schermen het restaurant in goede banen en zorgen dat alles op rolletjes loopt. De man van Chen, Ferry Melching, vervult de rol van souschef in de keuken.

Chefkok Dennis van Tintelen
VandeMarkt heeft een uitgebreide zoektocht er op zitten naar een geschikte chef kok voor het restaurant. Aan het hoofd van de keuken staat Chef Kok Dennis van Tintelen. Dennis heeft gedurende de jaren veel ervaring opgedaan in verschillende restaurants door heel Nederland. Dennis was de uitverkoren persoon omdat zijn passie voor koken aansluit op de filosofie van het restaurant. Dennis beschrijft zijn stijl van koken en de keuken van het restaurant als ‘waar de kunst van het koken, de verfijning van de eenvoud is.’ Dennis kan zich volledig op het koken focussen, want alle overige zaken worden door de familie geregeld, mede daardoor tovert hij elke dag weer nieuwe creaties op tafel.

De Toekomst
2012 is een spannend jaar, waarin VandeMarkt gaat uitbreiden naar een nieuwe locatie. Het nieuwe restaurant bevindt zich op een steenworp afstand van het huidige restaurant en zal naar verwachting in juni 2012 haar deuren openen. Het restaurant biedt plek aan 100 zitplaatsen op de begane grond, in de kelder komt een van Amsterdams grootste wijnkelders.
 

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants
Aantal zalen
Voorzieningen Het restaurant is bijna overal geschikt voor. Een zittend diner kan tot 65 personen.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Moderne, warme inrichting, de stijl doet denken aan paul smith, veel daglicht, gedekte tafels en veel ruimte
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk, gelijkvloers, aan het water
Parkeergelegenheid Betaald parkeren voor de deur, altijd plek! ook aanleggen met de boot is mogelijk voor de deur.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00-22.00
Dinsdag 09.00-22.00
Woensdag 09.00-22.00
Donderdag 09.00-22.00
Vrijdag 12.00-00.00
Zaterdag 12.00-00.00
Zondag
Adresgegevens
Adres Schollenbrugstraat 8-9, 1091 EZ
Plaats Amsterdam
Telefoon 0204686958
Website Bezoek website
Facebook