Podium Mozaiek

Amsterdam

Podium Mozaiek in Amsterdam

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw eigen evenement? Voor congressen, bedrijfspresentaties, voorstellingen, workshops en vergaderingen vormen Podium Mozaïek en Theatercafé Mozaïek een zeer geschikte accommodatie. Technische zaken als geluid en licht zijn perfect verzorgd. En na afloop van uw activiteiten is het ontspannen napraten met een hapje en een drankje in het Theatercafé.

Theaterzaal
Vanuit de ruime foyer met het daaraan grenzende sfeervolle Theatercafé Mozaïek leiden twee
statige trappen u naar de theaterzaal op de eerste verdieping. De monumentale theaterzaal biedt vanuit 350 ruime zitplaatsen een goed zicht op de centraal gelegen vlakke vloer. De theaterzaal biedt diverse technische faciliteiten, zoals een uitgebreide licht- en geluidsinstallatie, diverse microfoons, een beamer en groot projectiescherm etc. Een huistechnicus van Podium Mozaïek zal deze faciliteiten voor u bedienen wanneer u bij ons te gast bent.

Studio & vergaderruimte
Op de begane grond beschikt Podium Mozaïek over een professionele studio die geschikt is voor workshops en repetities, maar ook voor vergaderingen en presentaties tot 60 personen. De studio biedt diverse faciliteiten zoals een spiegelwand, een licht- en geluidsinstallatie, een beamer en projectiescherm, laptop, flip-overs etc. Een huistechnicus van Podium Mozaïek zal deze faciliteiten voor u opstarten wanneer u onze gast bent. De technicus is tevens beschikbaar gedurende het evenement.

Kleine vergaderruimte
Voor vergaderingen van gezelschappen tot tien personen heeft Podium Mozaïek een kleine
vergaderzaal beschikbaar. In deze ruimte staat standaard een ovale tafel met stoelen.

Theaterfoyer
De foyer van Podium Mozaïek is een sfeervolle ruimte die zeer geschikt is voor ontvangst van uw gasten, lunch of diner tijdens uw bijeenkomst of een borrel na afloop van uw evenement. Tevens is de theaterfoyer geschikt voor lezingen, kleinere presentaties of optredens. Er is een klein podium en de ruimte beschikt over een volledige bar. De theaterfoyer grenst aan het restaurant.

Catering
De catering verzorgd door Theatercafé Mozaïek zorgt ervoor dat het uw gasten vóór, tijdens en na uw evenement aan niets ontbreekt waar het gaat om lekker eten en drinken.

Bereikbaarheid
Podium Mozaïek ligt op enkele minuten van de ringweg en het centrum van Amsterdam. De parkeergarage Q-Park Bos en Lommer aan de Leeuwendalersweg 23B is op loopafstand (zie www.q-park.nl). Het NS Station Sloterdijk en tram- en bushaltes (bus 21 en 15, tramlijn 14 en 12 en nachtbus 352) vlakbij, maken het gebouw optimaal bereikbaar.

Ons team zorgt voor een soepel verlopend evenement waar u met veel plezier op zult terugkijken.

De volgende bedrijven en organisaties maakten reeds gebruik van de accommodatie van Podium Mozaïek: Amsterdam Musical, Rabobank, So you think you can dance!, NTR, Gemeente Amsterdam, Stadsdeel West en vele andere.

 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Bos en lommerweg 191, 1055 DT
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 5800388
Website Bezoek website
Facebook