NRC Restaurant Café

Amsterdam

NRC Restaurant Café in Amsterdam

Het in maart 2013 geopende NRC Restaurant Café is gelegen aan het Rokin in Amsterdam. Naast de krant lezen,ontbijten, lunchen, borrelen en dineren kunt u hier besloten bijeenkomsten en vergaderingen organiseren in één van onze drie beschikbare ruimtes.

Het in maart 2013 geopende NRC Restaurant Café is gelegen aan het Rokin in Amsterdam, op loopafstand afstand van ‘het nationale plein’ van Nederland, de Dam.

Naast de krant lezen kunt u hier ontbijten, lunchen, borrelen en dineren. De redacties en uitgeverij van NRC Handelsblad, nrc.next en nrc.nl bevinden zich op de etages boven het restaurant. Het gebouw is volledig transparant: zowel van buiten als van binnen is te zien hoe de NRC-journalisten en -medewerkers van de uitgeverij zich inzetten voor hun kranten en websites.

Het NRC Restaurant Café is meer dan een locatie om te eten en te drinken. Het is ook een plek waar een afwisselend programma aan lezingen, debatten, workshops, bijzondere diners en concerten wordt gepresenteerd. Daarnaast is de Opinie & Debatzaal (+/- 80 personen) geschikt voor onder andere besloten bijeenkomsten en vergaderingen. De zaal is door middel van een glazen wand gescheiden van het restaurant en kan indien gewenst ook volledig verduisterd worden. Naast de Opinie & Debatzaal beschikt het restaurant over twee moderne vergaderruimtes (+/- 18 personen).

Meer informatie over de mogelijkheden van de zalen kunt u terugvinden op onze website. Daarnaast kunnen wij altijd een vrijblijvende offerte voor u opmaken.


 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09.00 - 00.00 uur
Dinsdag 09.00 - 00.00 uur
Woensdag 09.00 - 00.00 uur
Donderdag 09.00 - 00.00 uur
Vrijdag 09.00 - 00.00 uur
Zaterdag 10.00 - 00.00 uur
Zondag 10.00 - 00.00 uur
Adresgegevens
Adres Rokin 65, 1012KK
Plaats Amsterdam
Telefoon 0207553553
Website Bezoek website
Facebook