Ondertussen in de Kweekschool

Amsterdam

Ondertussen in de Kweekschool in Amsterdam

Ondertussen in de Kweekschool is een tijdelijke werkplaats en ontmoetingsplek voor kunstenaars en creatief ondernemers uit verschillende culturen met en zonder vluchtelingachtergrond.

Ondertussen is een inspiratieplek waar we exposeren, ontmoeten, musiceren en spelen en waar je welkom bent. Een plek vol verhalen van verzet en moed en hoop, verhalen van toen en nu, van ver en hier. Ondertussen bevindt zich midden in de stad aan de Plantage Middenlaan 27: in de oude kweekschool, boven het nationaal holocaust museum i.o. In deze inspirerende omgeving kan je zelf ook aan de slag door een van de drie (of alledrie) de ruimtes te huren voor bijeenkomsten, vergaderingen, (theater)repetities, diners of exposities. Er zijn drie ruimtes te huur: Een expositieruimte van 100 m2, die ook voor andere doeleinden geschikt is, een keuken die alleen geschikt is voor vergaderingen ´s avonds van 42 m2 en een workshopruimte van 55 m2. De huurprijzen zijn inclusief, thee, koffie en faciliteiten. Aanvullende catering Catering voor bij lunch, borrel, avondeten, het kan allemaal, we werken samen met koks uit de hele wereld. Neem contact met ons op, we denken graag mee. We bieden op maat korting aan buurtorganisaties en startende mooie maatschappelijke en kunstinitiatieven.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte 197 m2
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Musea, Kantoren, Boardrooms en lofts
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid In overleg
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Midden in een broedplaats van een diverse samenstelling van kunstenaars die overal vandaan komen. een inspiratieplek waar we exposeren, ontmoeten, musiceren en spelen en waar je welkom bent. een plek vol verhalen van verzet en moed en hoop, verhalen van toen en nu, van ver en hier.
Toegankelijkheid De locatie is in de oude kweekschool op een en twee hoog, alleen met de trap de bereiken.
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres Plantage middenlaan 27, 1018 DB
Plaats Amsterdam
Telefoon
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/ondertussenamsterdam/