NewWerktheater

Amsterdam

NewWerktheater in Amsterdam

Het NewWerkTheater is een restaurant, een event space en een studio in het centrum van Amsterdam. De nieuwe locatie heeft een bijzondere ambiance met een rijke historie.

Lang geleden hielden de medewerkers van Stork Werkspoor pauze in dit ‘ontspanningslokaal’, dat architect Marius Duintjer in 1952 ontwierp. Jaren later, in 1989, nam Het Werkteater intrek in het pand aan de Amsterdamse Oostenburgergracht. Nu is dit monumentale gebouw van creative agency …,staat. En soms van bedrijven als Harper’s Bazaar, ELLE Decoration, IKEA, Nike en VOGUE. Die houden er fotoshoots, meetings en shows. Hier vind je naast strakke, lichte ruimtes vol designmeubilair ook intieme vertrekken, waar kleine gezelschappen kunnen neerstrijken voor – bijvoorbeeld – een private dinner. Het NewWerktheater verhuurt vijf ruimtes: de ‘Attic’ (300m2, en toch voor maximaal 25 personen), de Foyer (inclusief de glazen façade met uitzicht over de gracht, tot ruim 100 personen in theateropstelling), het kleine ‘Out of Place’ (4 tot 6 personen), de ‘Whitespace/Daylight Studio’ en het restaurantgedeelte (in de avonden ook exclusief te huren, maximaal 80 personen).
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Restaurants, Cafés, Congres- en vergaderlocaties, Fotostudio's
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Hier vind je naast strakke, lichte ruimtes vol designmeubilair, ook intieme vertrekken waar kleine gezelschappen kunnen neerstrijken.
Toegankelijkheid Het newwerktheater staat in amsterdam-centrum, aan de oostzijde, vlakbij brouwerij ‘t ij en het scheepvaartmuseum. vanaf het centraal station is het 10 minuten fietsen. laden en lossen kan bij de eigen opgang. taxiplekken voor de deur (voorzijde), bus en tram om de hoek.
Parkeergelegenheid Parkeren kan achter het gebouw (admiraliteitstraat, een dagkaart kost 25 euro). of in de parkeergarages interparking oostenburgereiland (isaac titsingkade) en q-park (vriesseveem 9).
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00 - 18.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 18.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 24.00
Zaterdag 10.00 - 18.00
Zondag Gesloten in juli & augustus
Adresgegevens
Adres Oostenburgergracht 75, 1018 NC
Plaats Amsterdam
Telefoon +31 (0)20 57 213 85
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/newwerktheater/