De salonboot Prins van Oranje / NAP Evenementenschepen

Amsterdam

De salonboot Prins van Oranje / NAP Evenementenschepen in Amsterdam

Prins van Oranje: Salonboot met allureDe salonboot Prins van Oranje, gebouwd in 1908, straalt de rijkdom en grandeur uit van de destijds besloten clubs. De elegante salonboot is vanaf 1995 een geliefde evenementenlocatie voor zowel zakelijke- als particuliere evenementen. Door het Boven- en onderdek én het mobiele meubilair zijn veel opstellingen en indelingen denkbaar. Elk evenement krijgt bij ons zijn eigen en unieke uitstraling. Of het nu gaat om een walking dinner, een chique diner aan ronde tafels, hippe salon met loungebanken, een theateropstelling voor uw presentatie of rechte tafels met veel zitgelegenheid, de salonboot Prins van Oranje kent vele mogelijkheden. Onze uitstekende culinaire verzorging en onze crew maken uw evenement onvergetelijk en tot in de puntjes verzorgd. Met onze jarenlange ervaring van het organiseren van allerlei uiteenlopende evenementen op en rond het water zijn wij u graag van dienst. De Prins van Oranje heeft een capaciteit van 60 tot 500 personen. De vast ligplaats is Amsterdam, dit biedt een zeer unieke en praktische op- en afstapplaats en is goed bereikbaar met auto, trein of bus. p>

Trouwen aan boord van de salonboot Prins van Oranje
Bij ons bent u aan het juiste adres om in het spreekwoordelijke huwelijksbootje te stappen!

Na de huwelijksvoltrekking op het water, aan boord van de salonboot Prins van Oranje, kunt u uw receptie, diner en/of feest naadloos voorzetten.
Verras uw gasten met deze prachtige locatie, een heerlijk diner, een walking dinner, een informeel buffet, een receptie of een spetterend feest waarbij een mooie vaartocht door de indrukwekkende havens van Amsterdam niet zal ontbreken.

De salonboot Prins van Oranje beschikt over 2 dekken en 4 grote klassieke salons. Er kunnen 60 tot 500 gasten worden ontvangen op de beide dekken. De inrichting kan voor elke gelegenheid worden aangepast.

Een unieke en prachtige trouwlocatie voor de belangrijkste dag uit uw leven!
Veel bruidsparen zijn u voorgegaan en onze ervaren bemanning weet hoe zij hun bijdrage kunnen leveren aan deze voor u onvergetelijke dag.

Vergaderen op het water, Congresdiner, (Product-) Presentatie, Bedrijfsfeest, Jubileum
Door de verschillende salons op het schip, het mobiele meubilair is de Salonboot Prins van Oranje een uiterst geschikte locatie voor elk type evenement.
Evenementen op het water geven een extra dimentie.
Neem nu contact met ons op (020-4191516) om de verschillende mogelijkheden te bespreken.

Voor meer informatie, 

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Trouwlocatie
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Mobiele locaties, Partyschepen
Aantal zalen
Voorzieningen 4 Salons met 2 buitendekken
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Luxe inrichting met een ontspannen sfeer
Toegankelijkheid Voor iedereen toegankelijk, alle faciliteiten aanwezig
Parkeergelegenheid
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag
Zaterdag
Zondag
Adresgegevens
Adres De ruijterkade, steiger 17 a, 1011 AA
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-4191516
Website Bezoek website
Facebook