MMousse

Amsterdam

MMousse in Amsterdam

MMousse is een bruisende plek waar inspiratie ruimte en vorm krijgt: A DOWNTOWN OASIS. Onze eerste locatie ligt in het hart van Amsterdam, nabij de Nieuwmarkt. Een locatie waar jij de invulling bepaalt. Een plek waar je met aandacht werkt of je brainstorm afwisselt met bijvoorbeeld meditatie. Een ruimte waar je met je bedrijf komt om nieuwe ideeën en energie op te doen. Of waar je contact maakt met nieuwe mensen tijdens de opening van een expositie of tijdens de wekelijkse yogalessen.

MMousse - A DOWNTOWN OASIS is een bruisende locatie op één van de stilste plekjes in het hart van Amsterdam. Een plek waar inspiratie ruimte en vorm krijgt. Wekelijks yoga, wisselende exposities en te huur voor jouw idee, brainstorm of presentatie.

Het grachtenpand bestaat uit één ruimte en is flexibel in te richten. Om je een indruk te geven, bij MMousse kunnen 15 mensen deelnemen aan een workshop, vergadering of yoga practice, 50 mensen een lezing bijwonen en 80-100 mensen een borrel drinken. Met de arrangementen en de lekkerste producten op onze website www.mmousse.com geef je jouw bijeenkomst extra inspiratie, energie of kracht. Denk aan meditatie bij een brainstorm, bubbels en pure chocolade bij een borrel of een stoelmassage aan het einde van een vergadering.

Met MMousse willen wij jou inspireren om je eigen potentie te leven. Je hart te volgen en te doen.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen MMousse is één ruimte van 75 m2 en beschikt over wifi, beamer, flipovers op rol, kitchenette, garderobe, toilet, ophangsysteem voor bijv. kunst, yogaprops en 24 stoelen (extra stoelen op aanvraag).
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Licht, bruisend, industrieel en vol inspiratie.
Toegankelijkheid Mmousse ligt in het hartje van amsterdam. twee minuten van het metrostation nieuwmarkt en tien minuten lopen vanaf centraal station.
Parkeergelegenheid In de straten rondom, parkeergarage muziektheater (zeedijk) tien minuten lopen.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08.00 - 21.00
Dinsdag 08.00 - 18.00
Woensdag 08.00 - 21.00
Donderdag 08.00 - 18.00
Vrijdag 08.00 - 21.00
Zaterdag 08.00 - 21.00
Zondag 08.00 - 21.00
Adresgegevens
Adres Krom boomssloot 8 hs, 1011 GV
Plaats Amsterdam
Telefoon 0610771122
Website Bezoek website
Facebook