Mart Site

Amsterdam

Mart Site in Amsterdam

De ruimte is te huur voor een workshop, lezing, of brainstormsessie. Maar ook een geheel verzorgd diner, huiskamer concert of receptie liggen binnen de mogelijkheden. Een lezing of muziekuitvoering kan bijgewoond worden door ongeveer 50 personen in een carre opstelling, of een staande receptie van ongeveer 100 personen.

 mart site beschikt over een multi-functionele ruimte van 120 m2 bestaande uit twee verdiepingen die in een open verbinding met elkaar staan door middel van een glazen trap aan de voorzijde en in het midden een lichthof van ongeveer 10 meter hoog.

De ruimte is te huur voor een workshop, lezing, of brainstormsessie. Maar ook een geheel verzorgd diner, huiskamer concert of receptie liggen binnen de mogelijkheden. Een lezing of muziekuitvoering kan bijgewoond worden door ongeveer 50 personen in een carre opstelling, of een staande receptie van ongeveer 100 personen.

Er is een mogelijkheid om te vergaderen, lunchen of dineren met een groep van maximaal 24 Personen in de benedenruimte waarbij in de bovenruimte een situatie ingericht kan worden als ontvangst en lounge-zit ruimte.

De ruimte is ook uitermate geschikt voor een pers of productpresentatie. Hierbij zou je kunnen denken aan een kortdurende kunst of design tentoonstelling of een presentatie van een mode collectie of een kennismaking met een geheel nieuw product.

Zoals de voorbeelden laten zien kan de ruimte, mede door zijn uitstekende ligging in het gebied van ‘de negen straatjes’, ook als tijdelijke verkoop locatie dienen.

Veel is mogelijk en de ruimte is telkens opnieuw indeelbaar afhankelijk van zijn functie, er is geen vaste opstelling waardoor er in overleg een indeling gemaakt kan worden of wij kunnen U een voorstel presenteren afhankelijk van Uw plan.

Er is een goed geoutilleerde keuken ter beschikking en wireless ADSL, alsmede een computer, beamer en tv screens met dvd spelers.

mart site bevindt zich in het centrum van Amsterdam aan de Prinsengracht529 ter hoogte van de Looiersgracht en om de hoek van de Runstraat in het gebied van de ‘9 straatjes’.

Parkeergelegenheid is er op de gracht of in de nabijgelegen parkeergarage op ongeveer 5 minuten loop afstand: EURO parking, Marnixstraat 250

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen twee verdiepingen in open verbinding met elkaar
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Modern en naar wens aan te passen
Toegankelijkheid Begane grond en beneden ruimte in centrum amsterdam
Parkeergelegenheid Betaald parkeren in parkeergarage of straatzijde of per openbaar vervoer
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 00.00 - 24.00 uur
Dinsdag 00.00 - 24.00 uur
Woensdag 00.00 - 24.00 uur
Donderdag 00.00 - 24.00 uur
Vrijdag 00.00 - 24.00 uur
Zaterdag 00.00 - 24.00 uur
Zondag 00.00 - 24.00 uur
Adresgegevens
Adres Prinsengracht 529, 1016 HR
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 6275187
Website Bezoek website
Facebook