Hotel Die Port van Cleve

Amsterdam

Hotel Die Port van Cleve in Amsterdam

In het hart van Amsterdam, achter het Koninklijk Paleis op de Dam, vindt u het monumentale pand van Hotel Die Port van Cleve. Een historisch Amsterdams hotel, waarvan de rijke historie en authentieke klassieke elementen u verzekeren van een speciale sfeer. De vele uitzonderlijke culturele en toeristische sites die Amsterdam te bieden heeft liggen slechts op loopafstand van het hotel.

Gelegen in het hart van Amsterdam, biedt Hotel Die Port van Cleve u de perfecte locatie voor elk evenement, variërend van business meetings tot aan privé diners en huwelijken. Onze 5 meeting rooms hebben een unieke en klassieke sfeer, die een klassieke tintje toevoegen aan elke meeting of evenement.

We denken graag met u mee en voorzien u van de persoonlijke aandacht, ervaring en talent die u nodig heeft om een succesvol evenement te organiseren. Wij combineren uw persoonlijke wensen en budget met onze ideeën en komen hiermee tot een op maat gemaakt concept voor elk evenement, met speciale aandacht voor de kleine details die het verschil maken. Creativiteit, flexibiliteit en innovatie zijn ons motto en verzekeren u van een evenement die een onwisbare indruk zal achterlaten bij uw gasten. De mogelijkheden zijn oneindig.

Nederlandse cuisine
De chef van Brasserie Grand Café Maximiliaan biedt u een heerlijk menu bestaande uit Nederlandse klassieke gerechten en snacks om uw meeting of evenement te complementeren. Slim gepresenteerd, bereidt met alleen de beste Nederlandse seizoensgebonden ingrediënten.

Bar-Bodega de Blauwe Parade voorziet u van een mooie gelegenheid om te ontspannen na uw meeting terwijl u kunt genieten van een hapje en een drankje. Of trakteer uw gasten op een originele Nederlandse Jenever en likeur proeverij met Nederlandse hapjes.

Contact
Neem contact op met onze Conference & Events afdeling voor meer informatie over de talloze mogelijkheden in Hotel Die Port van Cleve in Amsterdam. We geven u graag een persoonlijke rondleiding door het hotel.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels
Aantal zalen
Voorzieningen Hotel Die Port van Cleve Amsterdam biedt u 121 comfortabele kamers, 5 meeting rooms met een klassieke Nederlandse sfeer, gratis WiFi door het gehele hotel, Brasserie de Poort bekend om de genummerde biefstukken en authentieke Bar-Bodega De Blauwe Parade
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Onze 5 meeting rooms hebben een unieke en klassieke nederlandse stijl, die een klassieke tintje toevoegen aan elke meeting of evenement
Toegankelijkheid Faciliteiten toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking
Parkeergelegenheid Nabij gelegen parkeergarage de kolk
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 24 uur
Dinsdag 24 uur
Woensdag 24 uur
Donderdag 24 uur
Vrijdag 24 uur
Zaterdag 24 uur
Zondag 24 uur
Adresgegevens
Adres Nieuwezijds voorburgwal 176-180, 1012SJ
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 714 1090
Website Bezoek website
Facebook