De Nieuwe Poort, Het Leerhuis

Amsterdam

De Nieuwe Poort, Het Leerhuis in Amsterdam

 Waar het zakelijke prevaleert, hebben we ook behoefte aan reflectie, verdieping en ontmoetingen die ons nader tot elkaar brengen.
De Nieuwe Poort is een huis voor ontmoeting en inspiratie, in het hart van Amsterdam Zuidas, open voor iedereen. Met geestverruimende programma’s op het gebied van kunst en cultuur, uitstekende horeca en catering, en unieke plekken om te werken.

Onze ruimtes voor vergaderingen, presentaties, trainingen en besloten evenementen bieden plaats aan vijftien tot 150 personen en zijn van alle gemakken voorzien zoals projectoren, schermen en flipovers.
Zeldzaam in Amsterdam-Zuid en uniek op de Zuidas, biedt De Nieuwe Poort ook gelegenheid tot private dining. Ongestoord dineren en optimaal genieten van wat ons restaurant – ’t huis van Johannes – u aan met liefde bereide gerechten aanbiedt.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen In het Leerhuis is het mogelijk om de lunchen, te dineren en te borrelen. Het leerhuis is ook uiterst geschikt voor Private Dining doordat de zaal helemaal afgesloten kan worden.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Het leerhuis is een inspirerende en warme zaal waar kunst, klasse en traditie samen komen.
Toegankelijkheid Het leerhuis is toegankelijk voor iedereen, niet alleen zit de zaal op de begane grond , de nieuwe poort zit tegen station zuid aan wat er voor zorgt dat het makkelijk bereikbaar is via ov en per auto.
Parkeergelegenheid Er zijn diverse 'gratis parkeren' plekken, tevens is er een parkeer garage tegenover de nieuwe poort.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 09:00 - 23:00
Dinsdag 09:00 - 23:00
Woensdag 09:00 - 23:00
Donderdag 09:00 - 23:00
Vrijdag 09:00 - 23:00
Zaterdag Gesloten
Zondag Gesloten
Adresgegevens
Adres Claude debussylaan 2-8, 1082MD
Plaats Amsterdam
Telefoon 0657548089
Website Bezoek website
Facebook