Haven cafe Bovendiep

Amsterdam

Haven cafe Bovendiep in Amsterdam

Waar vind je het nog in Amsterdam!!Een locatie voor al uw feesten waar de zaalhuur gratis is.U geen personeelskosten betaald, en ook het parkeren gratis is. Bij ons kunt u een feest geven, geheel in de stijl die bij u past.Voor ons is het organiseren van uw verjaardagsfeest, huwelijksfeest, receptie, themafeest of bedrijfsfeest, een uitdaging die wij graag aan gaan!Of het nu om een kleine of grote groep gaat of u wilt een artiest of DJof u heeft andere wensen, alles is mogelijk.Wij beschikken over een ruim café, met een gezellig ouderwets Amsterdams interieur.Geschikt voor circa 80 personen.Ook ons terras buiten, bied ruimte aan een grote groep mensen.Tevens beschikken wij over alle apparatuur voor artiest, DJ of vergaderingen.En het belangrijkste voor u, zijn onze scherpe prijzen!Daarom des te meer een reden, om uw feest bij ons te vieren.

Haven café Bovendiep is een gezellig café aan de jachthaven waar u na het varen kunt aanmeren. Ook als u geen boot heeft bent u van harte welkom. Wij hebben een terras aan het water waar u prima kunt relaxen. Er is een speeltuin en kinderboerderij aanwezig dus ook uw kinderen zullen zich prima vermaken.Graag tot ziens bij Havencafé Bovendiep

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen Groot buitenterras, kinderboerderij, kinderspeeltuin, springkussen(bij evenementen), poolbiljart, darts, kaarten, poker, dobbelen, sloepvaarten, restaurant, bar, kleine kaart, vergaderzaal, trouwlokatie, feest, verjaardagsfeest.
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Amsterdamse stijl, scheepvaart, jordaan, gezelligheid!
Toegankelijkheid Wij zijn rolstoelvriendelijk, alles gelijkvloers, parkeren voor mindervaliden direct naast de deur op eigen terrein.
Parkeergelegenheid Gratis parkeren
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Gesloten
Dinsdag 10:00 - 23:00 uur
Woensdag 10:00 - 23:00 uur
Donderdag 10:00 - 23:00 (03:00) uur
Vrijdag 10:00 - 01:00 (03:00) uur
Zaterdag 10:00 - 01:00 (03:00) uur
Zondag 10:00 - 23:00 uur
Adresgegevens
Adres Diemerzeedijk 6, 1095KK
Plaats Amsterdam
Telefoon 0203379134
Website Bezoek website
Facebook