Grand Cafe Fossa

Amsterdam

Grand Cafe Fossa in Amsterdam

Bent u op zoek naar een bijzondere officiële trouwlocatie? Grand Café Fossa is een drijvend café-restaurant waar u elkaar het jawoord kunt geven. De ligging is aan de Erasmusgracht en dichtbij het Stadsdeelkantoor Amsterdam West.

Een officiële trouwlocatie

Bent u op zoek naar een bijzondere officiële trouwlocatie? Grand Café Fossa is een drijvend café-restaurant waar u elkaar het jawoord kunt geven. De ligging is aan de Erasmusgracht en dichtbij het Stadsdeelkantoor Amsterdam West. Grand Café Fossa is een paar minuten op loopafstand en dus de perfecte locatie om een trouwfeest of een diner te houden nadat u bijvoorbeeld bij de gemeente bent getrouwd. Er is ruimte genoeg voor een groot trouwfeest of kleine trouwreceptie om al uw familie en vrienden uit te nodigen.

Op het terras kunt u, samen met uw familie en vrienden genieten van de bruidstaart, bubbels of lekkere mediterrane hapjes, zoals tapas en meze. Het terras biedt ruimte voor 150 personen en wordt in de winter overdekt en verwarmd. Het café-restaurant zelf is mooi strak ingericht en heeft vrij uitzicht naar buiten door transparant glas. Afhankelijk van de opstelling is er genoeg voor ongeveer 150 personen. Wij werken samen met diverse rederijen, bands, dj's, patisserie, feest- en bloemenwinkels om u een onvergetelijke dag te bezorgen.

Mediterrane keuken

Te midden van water, verse kruiden en olijfbomen is Grand Café Fossa de ideale locatie om na de plechtigheid te genieten van tapas- en meze hapjes, walking diner, een heerlijke lunch, een driegangendiner, bbq of een high tea. Daarnaast biedt Grand Café Fossa u de keuze uit een uitgebreid assortiment aan speciale bieren, wijnen en cocktails. Wij kunnen afgestemd op uw wensen en budget mooie arrangementen voor u samenstellen.

Faciliteiten

Foto’s of video’s tonen op uw trouwfeest? Grand Café Fossa biedt de mogelijkheid diverse audiovisuele apparatuur te huren voor de bruiloft of feest, zoals een beamer, een microfoon of een muziekinstallatie. Tevens kunnen wij de locatie naar uw wens decoreren. Denk bijvoorbeeld aan een versierde bruidstafel, een versierde boot, gedekte tafels, ballonen of bloemen.

Bereikbaarheid

Grand Café Fossa ligt aan de steiger in de Erasmusgracht bij het Bos en Lommerplantsoen 10 en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer (tram 7, 14 en bus 15). Met de auto is het café-restaurant op twee minuten rijden via de A10. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig voor de deur en er is op vijf minuten loopafstand een q-park garage aanwezig.
Ook kunt u met uw gezelschap met de boot naar Grand Café Fossa varen en bij onze steiger aanmeren.

Contact

Voor vragen en reserveringen, kunt u gerust vrijblijvend contact met ons opnemen.
Telefoon: +31(0)20 – 6264892
Mail: [email protected]
Web: www.grandcafefossa.nl

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Restaurants, Cafés
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras, restaurant, beamer, scherm, microfoons, geluidsinstallatie, speciale verlichtingstechniek, wifi
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Huiselijk maar met een strakke en zakelijke tint.
Toegankelijkheid Rolstoelvriendelijk
Parkeergelegenheid Parkeren voor de deur, na 21.00 uur en op zondag gratis parkeren.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 11.00 - 01.00
Dinsdag 11.00 - 01.00
Woensdag 11.00 - 01.00
Donderdag 11.00 - 01.00
Vrijdag 11.00 - 03.00
Zaterdag 11.00 - 03.00
Zondag 11.00 - 01.00
Adresgegevens
Adres Bos en lommerplantsoen 10, 1055 SC
Plaats Amsterdam
Telefoon 0206264892
Website Bezoek website
Facebook