FASHION&TEA

Amsterdam

FASHION&TEA in Amsterdam

Zoek je een inspirerende creatieve plek om te vergaderen of brainstormen, neem dan even contact met ons op. Je kunt onze ruimte elke avond volledig afhuren en overdag is dit mogelijk op maandag, dinsdag en zondag.

Naast de uitgebreide thee selectie van Betjeman and Barton kun je genieten van heerlijke koffie van het merk Red Beans. Gemaakt van 100% Arabica koffiebonen, handgeplukt en biologisch verbouwd. Op onze kaart vind je de vers gebakken taarten van de Taartenkamer en diverse broodjes met dagverse ingrediënten van locale ondernemers uit Noord. Vooraf kunnen we een koffie/lunch/avond/arrangement in overleg samenstellen.

Onze winkel/lunchroom is ingericht door VANMOKUM. Het Amsterdamse designhuis, dat ook importeur is van diverse labels, heeft hiervoor met verschillende merken en ontwerpers samengewerkt. De inrichting is een combinatie van nieuwe ontwerpen met juist oude en tweedehands elementen. Onze tafeltjes zijn bijvoorbeeld door de Veluwse kunstenaar/ontwerper VANJOOST gemaakt. Hij gebruikte hiervoor oude onderstellen van terrastafeltjes in combinatie met planken gemaakt van dakspanten die uit boerenschuren zijn gesloopt. De wanden zijn behangen met behang dat door Piet Hein Eek en de Franse Concept Store Merci is ontworpen voor NLXL. De kartonnen design lampen komen van het uit Seattle afkomstige Graypants. Dit staat allemaal in mooi contrast met de tweedehands originele schoolstoeltjes en de oude houten ondervloer.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type
Aantal zalen
Voorzieningen Buitenterras
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Huizelijk, gezellig en warm
Toegankelijkheid
Parkeergelegenheid Gratis parkeren met blauwe zone
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Op aanvraag
Dinsdag Op aanvraag
Woensdag 10:00 - 17:30
Donderdag 10:00 - 17:30
Vrijdag 10:00 - 17:30
Zaterdag 10:00 - 17:00
Zondag Op aanvraag
Adresgegevens
Adres Van der pekstraat 40, 1031EB
Plaats Amsterdam
Telefoon 020-7530450
Website Bezoek website
Facebook