Dutch Design Hotel Artemis

Amsterdam

Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam

Voor een meeting of event met net dat beetje extra op een locatie die inspireert en uw creativiteit aanscherpt, bent u bij Dutch Design Hotel Artemis op de juiste plek. Het totale concept van ons hotel, het restaurant en de inrichting zijn geïnspireerd door Dutch design, wat resulteert in een speciale locatie waar verschillende mensen en ideeen samenkomen. Laat onze inspirerende omgeving doorwerken op uw zakelijke meeting of evenement!

Dutch Design Hotel Artemis beschikt over 11 multifunctionele vergaderruimten. De variatie aan faciliteiten en het multifunctionele aspect van de verschillende ruimten maken een flexibele benadering van elk evenement mogelijk. Zakelijke en privé bijeenkomsten variërend van 2 tot 230 personen kunnen bij ons terecht. Wij kunnen u voorzien van alle benodigdheden voor een succesvol evenement.

De creatieve en flexibele benadering van ons Conference & Events team garanderen u een evenement dat een onwisbare indruk achter zal laten bij uw gasten. Ons team voorziet u van de benodigde persoonlijke aandacht, ervaring en het talent voor het organiseren van een succesvol evenement. Neem contact op met onze Conference & Events afdeling voor meer informatie over de talloze vergader mogelijkheden in Dutch Design Hotel Artemis in Amsterdam. We geven u graag een persoonlijke rondleiding door het hotel.

Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Hotels, Boardrooms en lofts, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen Restaurant-Bar De Stijl met riant terras aan het water, 11 multifunctionele vergaderruimten, ondergrondse parkeergarage, gratis fitness, gratis WiFi, D&A; Design & Artemis Food & Drink Design
Beeld & Geluid
Internet
Catering
Activiteiten
Sfeer Dutch design hotel artemis is een modern deluxe 4-sterren design hotel, ideaal gelegen tussen amsterdam centrum en luchthaven schiphol amsterdam. het hotel biedt u alles dat u nodig heeft voor een ontspannen, verfrissend en productief verblijf.
Toegankelijkheid Faciliteiten toegankelijk voor mensen met een lichamelijke beperking
Parkeergelegenheid Ondergrondse parkeergarage met 167 parkeerplaatsen.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 24 uur
Dinsdag 24 uur
Woensdag 24 uur
Donderdag 24 uur
Vrijdag 24 uur
Zaterdag 24 uur
Zondag 24 uur
Adresgegevens
Adres John m. keynesplein 2, 1066 EP
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 7141090
Website Bezoek website
Facebook