De Vergaderboot

Amsterdam

De Vergaderboot in Amsterdam

In hartje Amsterdam aan het IJ ligt onze Vergaderboot. Ideaal voor een vergadering, training of brainstorm. Kom even los uit de kantoorsleur en laat je inspireren door onze unieke locatie.

De Vergaderboot is de ideale locatie voor een vergadering in Amsterdam. Op slechts 10 minuten loopafstand tegenover Nemo ligt onze Vergaderboot. De locatie is van alle gemakken voorzien. Denk aan: - Wifi - Smart-tv - Flipover Vergaderen maakt hongerig, daarom bieden wij verschillende arrangementen aan. Denk aan ontvangst met een lekker kopje koffie en gebak, een energie-boost met fruit en repen, een goed verzorgde lunch of een gezellige borrel met lekkere hapjes. De kosten voor het huren van de Vergaderboot zijn € 195,- per dagdeel. Maak een bezoek aan de Vergaderboot compleet en breid uw programma uit met een leuke activiteit. Denk aan een teambuildingssessie bij de Klimmuur tegenover de boot. Aan boord kunt u terecht voor een proeverij, cocktailworkshop, yogasessie, lezing of workshop. Bij ons is alles mogelijk. Wij maken graag een voorstel op maat! Heeft u vragen of wilt u een offerte ontvangen? Neem dan contact met ons op en u ontvangt binnen een dag een voorstel. Tot ziens aan boord van de Vergaderboot!
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen 25-100 personen
Locatie type Buitenlocaties, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer De sfeer is ontspannen met vrij uitzicht over het ij.
Toegankelijkheid De vergaderboot is goed bereikbaar en toegankelijk voor mensen in een rolstoel. het toilet is op het benedendek, maar onze gasten kunnen ook gebruik maken van het toilet bij de klimmuur op de begane grond tegenover de vergaderboot
Parkeergelegenheid Wij adviseren te parkeren in de parkeergarage onder het ode.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag Op verzoek altijd geopend
Dinsdag Op verzoek altijd geopend
Woensdag Op verzoek altijd geopend
Donderdag Op verzoek altijd geopend
Vrijdag Op verzoek altijd geopend
Zaterdag Op verzoek altijd geopend
Zondag Op verzoek altijd geopend
Adresgegevens
Adres Dijksgracht 4d, 1019 BS
Plaats Amsterdam
Telefoon 0616324334
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/DeVergaderboot/