De Nieuwe Poort Amsterdam

Amsterdam

De Nieuwe Poort Amsterdam in Amsterdam

Inspirerende locatie op de Zuidas, Amsterdam

De Nieuwe Poort Amsterdam is een huis voor ontmoeting en inspiratie. Naast koffie, lunch, borrel en diner krijg je ontspanning en inspiratie geserveerd. De Nieuwe Poort maakt je hoofd leeg met livemuziek, je gedachten met kunst en poezie en prikkelt je geest met lezingen, denk-diners en dialogen over maatschappelijk urgente thema's. De zalen van De Nieuwe Poort zijn uitstekend geschikt voor workshops, vergaderingen, trainingen en (privé)-diners. Dit alles wordt verzorgd vanuit de maatschappelijke horeca waar mensen worden opgeleid die het op enig moment heeft tegengezeten in het leven.
Verder lezen

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Congreszaal
Oppervlakte 1200 m2
Aantal personen 100-500 personen
Locatie type Restaurants, Cafés, Kantoren, Congres- en vergaderlocaties, Partycentra, Studio en concertlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen, In overleg
Internet Bekabeld, Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Kunst, klasse en traditie komen samen in een ontspannende ambiance.
Toegankelijkheid Wij bevinden ons op 2 minuten lopen afstand van station amsterdam zuid (trein, bus, tram, metro.) u verlaat het station aan de zuidzijde en wandelt in noord-oostelijke richting over de gustav mahlerplein de claude debussylaan op. de nieuwe poort bevind zich binnen 20 meter aan uw rechter kant.
Parkeergelegenheid Op 100 meter afstand van de nieuwe poort bevind zich een q-park mahler parkeergarage. u kunt deze het beste bereiken via de gustav mahlerlaan. neem de oostelijke uitgang van de parkeergarage en ga links op de aaron coplandstraat. na 20 meter kunt u naar rechts, de claude debussylaan op. de nieuwe poort bevind zich aan uw linker kant.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 08:00 - 23:00
Dinsdag 08:00 - 23:00
Woensdag 08:00 - 23:00
Donderdag 08:00 - 23:00
Vrijdag 08:00 - 23:00
Zaterdag Op Aanvraag
Zondag Op Aanvraag
Adresgegevens
Adres Claude debussylaan 2, 1082 MD
Plaats Amsterdam
Telefoon 0203376919
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/denieuwepoort/?hc_ref=ARSE0UTWJzv-tVHspHvxyYeuB4IU53IlwJSho2YYtZNe3xY7yMxjSPdDoM8s9qE2gLg&fref=nf