De Nieuwe Liefde

Amsterdam

De Nieuwe Liefde in Amsterdam

De Nieuwe Liefde is een stijlvolle congres- & evenementenlocatie in Amsterdam.

Zoekt u een inspirerende, stijlvolle locatie met een bijzondere ambiance en persoonlijke gastvrijheid? De Nieuwe Liefde heet u warm welkom!

De Nieuwe Liefde is een stijlvolle congres- & evenementenlocatie geopend door Prinses Beatrix in februari 2011, toen nog Koningin. De monumentale locatie aan de Da Costakade te Amsterdam heeft een rijke geschiedenis. Oorspronkelijk is het begin 20e eeuw gebouwd als wijnpakhuis, maar het pand heeft ook dienst gedaan als onder meer theater ("Theater de Liefde").

Het pand is in 2010 ingrijpend verbouwd door Wiel Arets Architects en heeft een moderne, inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten. Deze bijzondere verbouwing is in 2011 bekroond met de Geurt Brinkgreve Bokaal, een architectuurprijs van de Gemeente Amsterdam voor beste herbestemming van een monumentale locatie.

De locatie biedt ruimte aan zes zalen (geschikt voor 8 - 375 personen), origineel glas-in-loodwerk en een monumentaal trappenhuis. De verschillende verdiepingen worden middels een vide visueel aan elkaar verbonden. Het resultaat is een ruimtelijke, lichte, stijlvolle en zakelijke uitstraling: ideaal voor uw congres, symposium, vergadering, theatervoorstelling, concert en/of presentatie. Technische apparatuur is aanwezig, o.a. geavanceerde akoestische plafonds voor optimale geluidskwaliteit. Ons eigen technisch team assisteert u graag daar waar nodig.

Al onze zalen hebben daglicht en zijn toegankelijk voor minder validen. Er is een lift aanwezig en er zijn twee trappenhuizen. De Nieuwe Liefde heeft een breed scala aan design meubilair in huis (o.a. Vitra) en alle zalen zijn multifunctioneel in te richten. In de hal is een garderobe aanwezig en bij de receptie een balie voor ontvangst van uw gasten.

De Nieuwe Liefde werkt graag mee aan een betere wereld en wij zijn trots op onze eerlijke catering. Wij werken uitsluitend met vers een waar mogelijk biologische producten en bereiden mét liefde praktisch alles zelf in onze professioneel geoutilleerde keuken.

Wij bieden standaard arrangementen voor lunch, borrel en diner. Maar ook met uw bijzondere wensen kunt u uiteraard bij ons terecht, onze horecamanager en chef-kok denken graag met u mee.

De Nieuwe Liefde ligt in het centrum van Amsterdam (Oud-West) en is uitstekend bereikbaar met openbaar vervoer. De bereikbaarheid met de auto is goed, parkeergelegenheid voor kleine groepen is er in de straat (openbaar parkeren). Met grote groepen kunt u terecht in de Q-park aan de Marnixstraat, 8 minuten lopen vanaf onze locatie of in de parkeergarage op het Bellamyplein.

Opdrachtgevers oa UPC Business - AMC - TEDxYouth - Arkin - Procter & Gamble - Universiteit van Amsterdam - De Persgroep.

Verder lezen

Binnen kijken

Details

Specificaties
Geschikt voor Vergaderruimte, Trouwlocatie, Feestzaal, Congreszaal
Oppervlakte
Aantal personen
Locatie type Theaters en schouwburgen, Congres- en vergaderlocaties
Aantal zalen
Voorzieningen
Beeld & Geluid Inbegrepen
Internet Wi-Fi
Catering
Activiteiten
Sfeer Het monumentale pand heeft een moderne, inspirerende uitstraling met behoud van originele aspecten.
Toegankelijkheid Lift, gratis wifi, diverse vergader-/theaterzalen, diverse technische faciliteiten, huiscateraar
Parkeergelegenheid Openbaar parkeren voor de deur. twee parkeergarages op loopafstand.
Overnachten Hotelservice
Openingstijden
Maandag 9:00 - 18:00
Dinsdag 9:00 - 18:00
Woensdag 9:00 - 18:00
Donderdag 9:00 - 18:00
Vrijdag 9:00 - 18:00
Zaterdag in overleg
Zondag in overleg
Adresgegevens
Adres Da costakade 102, 1053 WP
Plaats Amsterdam
Telefoon 020 589 1684
Website Bezoek website
Facebook https://www.facebook.com/De-Nieuwe-Liefde-183841804989674/?fref=ts